Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Μαΐου 2013
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά

Εκρηκτική αύξηση των απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος .......

αναμένει φέτος η ΔΕΗ, διαπιστώνοντας όλο και μεγαλύτερη αδυναμία είσπραξης των οφειλών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να αυξήσει κατά 50% τις προβλέψεις της για επισφαλείς απαιτήσεις, φοβούμενη ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί το 2013, καθώς ήδη πάνω από 500.000 λογαριασμοί ρεύματος παραμένουν ανεξόφλητοι, ενώ οι συνολικές οφειλές των καταναλωτών ανέρχονται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΧΙ. Συντριπτική και σχεδόν ομόφωνη η απόφαση της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για την «υπόθεση της Ελαίας». Κανένας σύμβουλος δεν θεωρεί ότι η δραστηριότητα της εταιρείας του εφοπλιστή Παππά είναι συμβατή με το περιβάλλον και τη νομιμότητα.
Αυτό είναι το κυρίαρχο πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΚΑΘΑΡΕΣ εξηγήσεις για το κομμένο πρόγραμμα 4,25 εκατ. ευρώ της ΕΑΣ Μεσσηνίας, ζητεί με ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο της «Ένωσης» ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εξωχωρίου.
• ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ είναι στην Καλαμάτα η εταιρεία τυποποίησης του μαϊμού έξτρα παρθένου ελαιολάδου που ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ. Δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά.
• ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ καλοκαιρία προβλέπει η ΕΜΥ με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς στη Μεσσηνία.
• Η ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ποιμαντορική εγκύκλιος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
• «ΣΗΜΕΡΟΝ κρεμάται επί ξύλου». Κείμενα για τη Μεγάλη Παρασκευή και το τελετουργικό της ημέρας.
• ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του Δήμου Καλαμάτας για το τριήμερο και η στήριξη των απόρων τις γιορτινές ημέρες.• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!