Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Τρεις μήνες πριν έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων σε όλη την Ελλάδα.
Έδωσα ένα ..........

καθαρό και δίκαιο αγώνα μαζί με χιλιάδες Οννεδίτες και Οννεδίτισσες που μου έδωσαν την εντολή να παλέψω για μια ανοικτή ΟΝΝΕΔ, μια ΟΝΝΕΔ με έρεισμα και αναφορά στην κοινωνία.

Έχοντας καταθέσει ένα πλαίσιο πολιτικών προτάσεων τόσο για τη δομή της ΟΝΝΕΔ, όσο και για την δράση της μέσα στην κοινωνία, οραματιστήκαμε μια πολιτική οργάνωση με ιδεολογική ταυτότητα που θα έχει στο επίκεντρο της την νεολαία.
Πιστεύω, βαθύτατα, ότι οι συνθήκες απαιτούν την ΟΝΝΕΔ να είναι ενωμένη και απόλυτα επικεντρωμένη στη εκπλήρωση των στόχων της. Η συνοχή και η ενότητα της οργάνωσης είναι πάνω απ’όλα.

Γι’αυτό τον λόγο αποσύρω την υποψηφιότητα μου διασφαλίζοντας, με αυτό τον τρόπο, την ενότητα και τη δυναμική της οργάνωσης.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω , έναν έναν προσωπικά τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή και τους διαβεβαιώνω πως μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ανοικτή ΟΝΝΕΔ στη κοινωνία.
Με την ίδια δυναμική και το ίδιο πάθος, έτσι ώστε με τις προτάσεις και τις ιδέες να κρατήσουμε την ΟΝΝΕΔ μας ψηλά. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και αυτούς που στο πλαίσιο διαλόγου που ξεκινήσαμε άκουσαν τις προτάσεις και τις ιδέες μου αλλά δεν τις επικρότησαν. Η γνώμη τους είναι απολύτως σεβαστή.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, έτοιμους να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Για μια ΟΝΝΕΔ ανοικτή!

13 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΟΝΝΕΔ ΑΝΟΙΚΤΗ? Ή ΟΝΝΕΔ ΦΑΙΟΥΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ?
    ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια ανταλλαγή θα παίχτηκε πίσω..
    Θα δείξει το μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έκανε ο Αντωνάκης Φιλαράκι και πρέπει να έχεις χασει τον ύπνο σου.Χαλάρωσε τώρα και τίμιος ο Γάμος.
    Τώρα οι ενότητες και τα παραμύθια που μας αράδιασες άστα για άλλους.
    Που μα φτουρίσεις ρε παιδάκι μου στα αλάνια υων σαλονιών που αυτοί τρώνε χαβιάρι και οι τσέπες τους είναι γεμάτες.
    Δεν καθόσουνα στα αυγά σου, καλά δεν ήσουνα.
    Πάντως εχθές βράδυ πρέπει πέρασες δύσκολη βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για όλα αυτά τα σχόλια που κάθεστε και γράφετε και προσβάλλετε ένα άτομο που είναι τίμιο και ήθελε πραγματικά να βοηθήσει και να προσφέρει στην ΟΝΝΕΔ. Όσοι ξέρουν τον Γιώργο, ξέρουν τι άνθρωπος είναι! Πραγματικά λυπάμαι! Όλα θα φανούν στη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τωρα τι γιωργο?τι θα πουμε στα παιδια στην Κυπαρισσια-Φιλιατρα-Γαργαλιανους εεε???τζαμπα τρεχαν ολοι...μπραβο γιαωργο,κατεστρεψες ολη την οννεδ τριφυλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι τώρα στη ζωή μου έχω μάθει ότι, όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, πόσο μάλλον να κατηγορήσω, πρέπει να έχω επιχειρήματα και αποδείξεις. Χρησιμοποιώντας αυθαίρετα λόγια ξέρω και εγώ να κρίνω και να λασπολογώ! Ας σκεφτόμαστε λοιπόν λίγο καλύτερα πριν γράψουμε ή πούμε κάτι για κάποιον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΖΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ
    ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα..γατακια...έπεσε τηλ απο ψηλα και αντε γεια ε??? κρίμα , νέοι ανθρωποι να ασχολείστε με αυτούς που κατεστρεψαν τη χώρα,να σας ταπεινώνουν , να σας χρησιμοποιούν και εσείς εκει για μια θεσούλα να λέτε yes man...προτείνω να πιάσετε καμμιά δουλειά και να σταματησετε να σκύβετε το κεφάλι, παρτε τη ζωη στα χέριας σας ρε μάγκες..ξυπνάτε ρεεεε....μην περιμενετε κανεναν να σας σώσει...ρε με τους οικονομκούς εγληματίες και τα λαμόγια ??ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To xeirotero apo ola einai oti se afti tin xwra o Ellinas exei panta apopsei ki as min kserei ti ginete kai afto einai oti to xeirotero eidika otan ginete se kapio atomo pou den to kseroun katholou. Telos tha hthela na pw pws egw ton kserw ton Giwrgo kai pws den poulise kanenan gt atoma ntompra kai ksigimena san kai afton den iparxoun pleon stin Ellada gt o Giwrgos oti leei einai simvoleo kai sigoura iparxei sovaros logos pou aposirthike.
    Giwrgo min masas eimaste MAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιδεολογία του μέσου και του βολέματος... Αυτό δεν στηρίζετε κ. Ασημακόπουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον γνωρίζεις προσωπικά και υποστηρίζεις κάτι τέτοιο?Δεν λέω ο καθένας μπορεί να λέει και να υποστηρίζει ό,τι θέλει αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζουμε κάποια πράγματα πριν κατηγορήσουμε κάποιον για κάτι...

      Διαγραφή
  12. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΞΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.