Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των νέων στην ενασχόληση με τον αγροτικό ........

τομέα, δείχνει πανελλήνια έρευνα και στις 13 Περιφέρειες της χώρας - 7 στους 10 γονείς προτρέπουν τα παιδιά τους να γίνουν αγρότες, ενώ το 80% "βλέπει" οτι έχει μέλλον ο αγροτικός κλάδος.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ της Δευτέρας", στην οποία προβάλλονμται και τα θέματα:

ΚΑΘΑΡΑ μπροστά η ΝΔ με πάνω απο 2,5% απο τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρώτος σε όλα ειναι τώρα ο Αντώνης Σαμαράς, αφού πλέον εκτός απο καταλληλότερος για την πρωθυπουργία ειναι και πρώτος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και στη δημοφιλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω, αφού το επιβεβαιώνουν πανηγυρικά και δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις της ALCO και της RASS.
ΘΕΣΜΟΣ θα γίνει η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας. Ικανοποίηση Νίκα για τη φετινή διοργάνωση - Το σημερινό πρόγραμμα.
ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2014 θα γίνουν Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. ΝΔ και ΔΗΜΑΡ δεν αποδέχονται πρόταση του ΠΑΣΟΚ για παράταση της θητείας των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών μέχρι το 2015.
ΠΕΝΤΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ φέτος για Μεσσηνιακές ακτές και παραλίες.
Ο ΜΑΪΟΣ στην Ελληνική λαογραφία και παράδοση.
363 ΨΗΦΙΣΑΝ για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ στη Μεσσηνία σε τρεις κάλπες (Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Πύλος). Νέος πρόεδρος ο μοναδικός υποψήφιος Σάκης Ιωαννίδης.
ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ καταστήματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη ούτε στην Τριφυλία!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην αυτογελοιοποίηση ειναι αναφαίρετο! Άρθρο του Θανάση Κουκοβίστα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.