Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Τατούλης: Επανεκίνηση για το Ρωμανός - Γαργαλιάνοι και ωρίμανση φακέλου για τον δρόμο Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι. [ VIDEO ]

Στο Θέμα των οδικών αξόνων της Μεσσηνίας αναφέρθηκε χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατα την διάρκεισα της επίσκεψης - Αυτοψίας που πραγματοποίησε στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Αναφέρθηκε στο........

Ρωμανός - Γαργαλιάνοι και Φιλιατρών - Γαργαλιάνων και το τι έχει συμβεί με τα έργα αυτά.
Ο κ. Τατούλης για το Ρωμανός - Γαργαλιάνοι είπε ότι, είναι μια περίεργη ιστορία ανάμεσα στις τόσες που παρέλαβε η νέα αιρετή περιφέρεια.
Το έργο ανακινήθηκε μετά από 8 χρόνια προσπάθειας όταν όλοι το είχαν εγκαταλείψει στην Τύχη του και ανακοίνωσε ότι το έργο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Για τον δρόμο Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι είπε ότι το επόμενο δίμηνο θα ωριμάσει ο φάκελος για να προχωρήσει και αυτή η ένταξη (σε πρόγραμμα υλοποίησης).

Όμως ο κ. Τατούλης άφησε και πολλές αιχμές προς συγκεκριμένους αποδέκτες λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός στηρίζει τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν χρειάζεται στήριξη από κανέναν ο πρωθυπουργός.

Για την Ολύμπια Οδό είπε ότι είναι ένα έργο μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για την ανάπτυξη και την οικονομία. Οι θέσεις της Περιφέριας είναι ξεκάθαρη. Δεν συζητάει για οποιαδήποτε πολιτική προσέγγιση του προβλήματος που θα σταματά το έργο στην Πάτρα ή τον Πύργο.
Μιλάμε για ολοκλήρωση. Θα συγκρουστούμε με όλους και με όσους θέλουν να στερήσουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου την δυνατότητα να επωφεληθεί από αυτόν τον οδικό άξονα.

Δείτε το σχετικό VideoΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.