Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Κλοπές σε Πιτσαρία και Μίνι Μάρκετ. [ VIDEO ]

Ψίχουλα η λεία τους.

Ενα μίνι μάρκετ και μια πιτσαρία ήταν ο στόχος αγνώστων διαρρηκτών χθες βράδυ στα Φιλιατρά. Η λεία τους μπορεί να μην ήταν μεγάλη καθώς μιλάμε για συνολικά περίπου στα 40 με 50 ευρώ αλλά οι ιδιοκτήτες τους σκέφτονται περισσότερο την "μαγάρα" από την πράξη της κλοπής.
Να τα πάρουμε με την σειρά.

Στόχος διαρρηκτών έπεσε νωρίς το πρώι η πιτσαρία ......

"Mamma Bossa" στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών όταν άγνωστοι παραβίασαν την γυάλινη πόρτα, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεεσαν από μέσα ενα πορτοφόλι που άνηκε στον σύζυγοι της ιδιοκτήτριας κ. Ιωάννας Φωτεινέα.
Όπως μας είπε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News από το ταμείο αφαίρεσαν κάτι ψιλά περίπου στα 10 ευρώ ενω τα χαρτιά (ταυτότητες διαβατήρια κλπ βρέθηκαν μπροστά σε άλλο μαγαζί χωρίς όμως να βρούν το πορτοφόλι.
Η σήμανση που επισκέφθηκε το κατάστημα πήρε αποτυπώματα τα οποία θα αποστείλει για επεξεργασία στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Επίσης τις πρωϊνές ώρες (σύμφωνα με εκτιμήσεις περίπου 04:30) άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα από το Μίνι Μάρκετ "Λεμονίτσα" ιδιοκτησίας της κ. Καραχάλιου Μαρίας που βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φιλιατρά λίγο παραπάνω από το Δημαρχείο.
Όπως είπε μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας κ. Χαράλαμπος Κατσούλης η κλοπή έγινε περίπου στις 4:30 το πρώι και αυτό γιατί η κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος αγροτικών προϊόντων κατέγραψε κινήσεις έξω απο το κατάστημα νωρίς το πρωί. Αφαίρεσαν πολύ μικρό χρηματικό ποσό, αλλαντικά απορρυπαντικά γάντια κήπου ενώ δεν πείραξαν τίποτε άλλο.
Η αγανάκτηση του κ. Κατσούλη είναι μεγάλη και όπως είπε νιώθει ανασφαλής και τον προβληματίζει το τι θα γίνει στην πόλη αν φύγει το Αστυνομικό τμήμα από τα Φιλιατρά.
Εξήρε την στάση της αστυνομίας καθώς μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει στο κατάστημα της συζύγου του περίπου στις 6:15 ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.
Η σήμανση βρήκε κάποιο αποτύπωμα το οποίο θα αποστείλει για επεξεργασία στα εργαστήρια της αστυνομίας.



3 σχόλια:

  1. θα δειτε σιγα-σιγα η κατασταση θα γινη ανεξελεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αριθμός των κλοπών είναι μεγάλος και κάτι θα πρέπει να γίνει επιτέλους.
    Οι αστυνομικοί μας κάνουν ότι μπορούν και θα πρέπει να ενισχυθεί το τμήμα με προσωπικό αντί να το πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλλον θα το κλεισουν το αστυνομικο τμημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.