Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ… ΜΗΝΥΜΑ
Έκαψαν αυτοκίνητο τσιγγάνου στη Μεσσήνη με αυτοσχέδιο μηχανισμό
Κίνδυνος μετατροπής σε εμπόλεμη ζώνη


Τα επίχειρα της-επί μήνες- κρατικής αδράνειας στην αντιμετώπιση .........

της παραβατικότητας, αλλά και της ανεπαρκούς πολιτικής διαχείρισης του προσωπικού της Αστυνομίας, φαίνεται να πληρώνει η πόλη της Μεσσήνης και, μάλιστα, με επικίνδυνο τρόπο.

Χθες τα ξημερώματα, λοιπόν, ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα στη Μεσσήνη, ιδιοκτησίας 23χρονου τσιγγάνου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ με τα κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ. Ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθόρισε χθες τους βασικούς άξονες της περιόδου 2014-2020. Σημαντικοί πόροι για την αγροτική ανάπτυξη και τις αγροτικές επιδοτήσεις της νέας ΚΑΠ.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ φορτηγού στη Μεσσήνη! Αρχισαν τα όργανα και η βεντέτα με τους τσιγγάνους με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου και αστυνόμευσης.
• ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Δήμου Τριφυλίας για την τήρηση της νομιμότητας στην παραλία της Ελαίας. Αίσθηση από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Φ».
• ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σήμερα ο καθαρισμός της σιδηροδρομικής γραμμής Καλόνερο-Κυπαρισσία. Επιτροπή Εκδρομικού Τουρισμού συγκρότησε ο Δήμος Τριφυλίας.
• ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ ο δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος που είναι μελετητικά ώριμος για ένταξη στο ΕΣΠΑ. Εκκληση Νίκα να πρυτανεύει το κοινό έναντι του ατομικού συμφέροντος. Να αξιοποιηθεί η πολιτική βούληση για την υλοποίηση του έργου.
• ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ οφειλών προετοιμάζεται ο Δήμος Καλαμάτας, σε μια εποχή που η τοπική αγορά έχει στεγνώσει κυριολεκτικά.
• ΕΛΠΙΔΑ κατά του Αλτσχάιμερ το ελαιόλαδο, σύμφωνα με Αμερικάνικη έρευνα.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.