Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπητοί γονείς, Αγαπητοί συμπολίτες,

Ζούμε μέσα στην αγριότητα και στην καταπάτηση! Στην ανασφάλεια και την θλίψη, βλέποντας καθημερινά την ζωή να κατρακυλά σε επίπεδα που δεν μπορούσαμε να διαννοηθούμε καν, μερικά χρόνια πριν.
Τα κεκτημένα ........

και ο μόχθος που καταβάλαμε για αυτά, στερούνται της σημασίας που είχαν, διότι στερείται αυτόκλητα σήμερα, η υπόστασή τους.
Ωστόσο, η ζωή εκτός από την ύλη, τον πλούτο και την ευημερία, αποκτά σημασία όταν ντύνεται συναισθηματικά με αρχές αξιοπρέπειας και αξίες αλληλεγγύης!

Στην πόλη μας, δίπλα μας, ΖΟΥΝ 30 ΨΥΧΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ.
Αναφερόμαστε στο ΚΑΦΚΑ. Όπου οι δύσκολες συγκυρίες, έχουν σαν συνέπεια να δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την έτσι κι αλλιώς λειψή καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στερούνται ακόμη και σε βασικά είδη διατροφής.

Για τον λόγο αυτό, και εν όψει της γιορτής του Πάσχα, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών δημοτικών σχολείων της πόλης μας, πήραμε την πρωτοβουλία, να συγκεντρώσουμε τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, γάλατα…),στους χώρους των σχολείων μας μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου , προκειμένου στην συνέχεια αντιπροσωπεία των συλλόγων μας, να παραδώσει στους αρμόδιους υπαλλήλους του ΚΑΦΚΑ, για τους τρόφιμους του ιδρύματος.

Επειδή πιστεύουμε πως “ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ”, ελπίζουμε πως η ανταπόκρισή σας, θα αποδείξει , πως την αλληλεγγύη δεν γίνεται καμία συνθήκη να την στερήσει από τον άνθρωπο!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Με εκτίμηση,

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων
Δημοτικών σχολείων Φιλιατρών


1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι "ενδιαφερόμαστε" για τους συμπολίτες μας μόνο στις μεγάλες γιορτές(Χριστούγεννα,Πάσχα) και αδιαφορούμε τον υπόλοιπο χρόνο δείχνει πόσο ανούσιες είναι αυτές οι κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.