Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ πλατφόρμα για την Πελοπόννησο ανήγγειλε στην .......

ελληνοκαναδική συνάντηση στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ενώ έδωσε το στίγμα του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας, δηλώνοντας με έμφαση «δεν χρειάζονται μεσσίες. όραμα και σχέδιο απαιτείται για την ανάπτυξη του τόπου.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Μια ευχάριστη έκπληξη. Άρθρο του Καλαματιανού μαθηματικού – συγγραφέα Δημ. Φωτόπουλου για τον πρωθυπουργό και την επιτυχία του εγχειρήματος της τρικομματικής κυβέρνησης.
• ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ δύο συναντήσεις για τον προστασία της παραλίας της Ελαίας και της περιοχής Natura. Την Τετάρτη στο Δήμο Τριφυλίας και την Πέμπτη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Παρέμβαση της ΔΗΜΑΡ και του Μπ. Βακαλόπουλου για τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες στην παραλία της Ελαίας.
• ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, όπως ανήγγειλε από τη Μεσσήνη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, που ήταν κεντρικός ομιλητής το Σάββατο στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων. Στο χώρο πραγματοποιήθηκε η αντισυγκέντρωση από την Αντιφασιστική Κίνηση και το ΚΚΕ, χωρίς επεισόδια.
• ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ η έναρξη του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μαθητικού Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη.
• ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ του ΣΔΟΕ οι «ελληνοποιήσεις» αμνοεριφίων εν όψει Πάσχα.
• ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ δεν υπάρχουν αθώοι! Οι δύο πλευρές του «νομίσματος» για μια υπόθεση που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς. από τους Θανάση Παντέ και Νίκο Τριάντο.
• S.O.S. από το υπουργείο Εργασίας για τους νέους ανέργους.
• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 1 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.