Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μία Βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών για την Ελένη Μενεγάκη.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Πολλοί απο εμάς έχουμε ζήσει μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον Αγρίλη πίνοντας τον καφέ μας το ποτό μας στον υπέροχο Μύλο. Πόσοι απο εμάς δεν εχουμε μαγευτεί απο το υπέροχο Ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του Μύλου??
Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού στον Αγρίλη Φιλιατρών φαίνεται πως μάγεψε και τη γνωστή, παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το Φιλιατρά News, σύντομα θα εκδράμει στον Αγρίλη για Σαββατοκύριακα και διακοπές στη βίλα που αγοράζει!
Η πιο hot Ελληνίδα παρουσιάστρια......

της τηλεόρασης το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να υπογράψει τα συμβόλαια αγοράς εξοχικής κατοικίας – βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Ταυτόχρονα η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ στενή φιλία με επώνυμη Φιλιατρινή οικογένεια που ζει στην Αθήνα και είχε επισκεφθεί τα Φιλιατρά και τον Αγρίλη πριν λίγα χρόνια φιλοξενούμενή της, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Από την τότε επίσκεψη της και φιλοξενία της είχε εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές της περιοχής. Ιδιαίτερη εντύπωση της είχε κάνει ο Μύλος στον Αγρίλη που είναι σχεδόν πάνω στην Θάλασσα γεγονός που την είχε κάνει να βγάλει αρκετές φωτογραφίες από το Μύλο αλλα και το κάστρο των παραμυθιών.

Τι έκανε όμως την Ελένη Μενεγάκη να θέλει να αγοράσει εξοχική κατοικία στον Αγρίλη???

Όπως θα θυμάστε το καλοκαίρι του 2009 (όπως και του 2010) είχε έρθει στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στον Αγρίλη για γευσιγνωσία στην γιορτή Καρπουζιού η γνωστή Σεφ από την εκπομπή της κ. Μενεγάκη "Καφές με την Ελένη" Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. (Η κυρία με το Μπλέ φόρεμα δίπλα)  Η Ελένη Μενεγάκη είχε πληροφορηθεί από την τότε συνεργάτιδα της για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Αγρίλη, και ήθελε διακαώς να το δει και να το ζήσει.

Πράγμα το οποίο και έγινε το επόμενο καλοκαίρι (του 2010) καθώς η κ. Μενεγάκη όταν έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Costa Navarino βγήκε βόλτα μέχρι τον Αγρίλη και θαύμασε το ηλιοβασίλεμα.
Το Πάσχα του 2011 έκανε πάλι διακοπές στο Costa Navarino μαζί με το ζεύγος Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού. Τότε σε μία εξόρμηση τους για φαγητό και καφέ στην περιοχή μας η κ. Μενεγάκη με την παρέα της γευμάτισαν σε γνωστότατη ταβέρνα της Μαραθούπολης και η εξόρμηση τους συνεχίστηκε στην δική μας περιοχή με κατάληξη τον Αγρίλη όπου πήγαν στον Μύλο για αφέψημα και ποτό αλλά και για να δουν το ηλιοβασίλεμα από το Μύλο.

Το πραγματικά μαγευτικό και μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τον Μύλο στον Αγρίλη τη μάγεψε για μία ακόμα φορά την όμορφη Ελένη και με την επιστροφή της στην Αθήνα εκμυστηρεύτηκε στον αγαπημένο της τις θαυμάσιες εντυπώσεις που είχε από τον Αγρίλη και το πόσο πολύ θέλει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή για να περνά χαλαρά διακοπές και Σαββατοκύριακα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα προσωπικά της, δεν της επέτρεψαν να ασχοληθεί πολύ για να αποκτήσει εξοχική κατοικία στον Αγρίλη που τόσο θα ήθελε. Το φθινόπωρο του 2012, ήρθε σε επαφή με πολύ γνωστό μεσιτικό γραφείο της Καλαμάτας προκειμένου να της βρει βίλα στον Αγρίλη, για να την αποκτήσει και να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Το Φιλιατρά News αποκαλύπτει σήμερα στους αναγνώστες του ότι τα στελέχη του μεσιτικού γραφείου έψαξαν και βρήκαν δύο βίλες στον Αγρίλη και ενημέρωσαν την κ. Μεναγάκη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και Video από όλους τους χώρους των πολυτελών οικιών. Με την έγκρισή της, επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες των δύο πολυτελών οικιών και όταν οι ιδιοκτήτες άκουσαν ότι ενδιαφέρεται η κ. Μενεγάκη για την βίλα τους στον Αγρίλη και άκουσαν το αρκετά σεβαστό ποσό που διαθέτει για να την αποκτήσει, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν την πρόταση και αυτό γιατί έχουνε σπίτι που διαμένουν μόνιμα ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στα Φιλιατρά.

Για την θετική εξέλιξη ενημερώθηκε η κ. Μενεγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε στην περίοδο των εορτών του Πάσχα που μας έρχεται θα επισκεφθεί με το μεσίτη τον Αγρίλη για να δει και η ίδια από κοντά αυτή την φορά τις δυο πολυτελείς οικίες προκειμένου να επιλέξει αυτήν που θα της αρέσει περισσότερο και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες για να συμφωνήσουν για την υπογραφή των συμβολαίων αγοράς.

17 σχόλια:

  1. Σιγά μην σκίσετε κανένα καλτσόν, παιδάκια που ζηλώσατε δημοσιογραφία της πλάκας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζηλώσατε......
      Δεν το βρίσκω στο λεξικό.

      Διαγραφή
    2. Σε πιο λεξικό δεν το βρήκες! Λεξικό Νέας Ελληνικής γλώσσας. Γ. Μπαμπινιώτης σελίδα 712.
      Ή http://el.oldict.com/%CE%B6%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5/
      Για να ήσαστε σωστοί και όχι είρωνες.

      Διαγραφή
    3. Καθόλου είρωνας. και σου ζητώ ταπεινά συγνώμη που δεν γνωρίζω την λέξη. Πρώτη φορά την συναντώ.

      Διαγραφή
    4. Με πρόλαβε ο παραπάνω με το link που σας έστειλε για το ζηλώσατε που έγραψα στο σχόλιο που σας πείραξε.
      Σιγά σιγά θα μαθετε και ελληνικά και υπολογιστές...............

      Διαγραφή
    5. Μεγάλε προφέσορα των υπολογιστών.....

      Διαγραφή

  2. Έπεσε η κυβέρνηση!!!
    Λαϊκή εξέγερση ανέτρεψε την τρικομματική συμμορία των Νενέκων!!!
    Ο λαός είπε την τελευταία λέξη!!!
    Εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεπήδησαν ξαφνικά αργά το βράδυ, από το πουθενά και βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας να φύγουν κυβέρνηση και τρόικα! Έγιναν πραγματικές μάχες με τα ΜΑΤ που υποχώρησαν κάτω από την αποφασιστικότητα και μαχητικότητα των μαζών! Πανικόβλητη η τριτοκομματική συμμορία έψαχνε να βρει τα ελικόπτερα τα οποία όμως είχαν καθηλωθεί λόγω έλλειψης καυσίμων! Ο Σαμαράς – ο καταλληλότερος πρωθυπουργός! – ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του παραιτείται μετά το λαϊκό ξεσηκωμό από τα πλήθη που μέχρι τώρα παρέμεναν παθητικά και δήλωσε ότι η θέληση του λαού γίνεται σεβαστή! Στο Σύνταγμα 2.000.000 λαού πανηγυρίζουν, απαιτούν να φύγει τώρα η τρόικα από τη χώρα και να αποχωρήσουμε αν χρειαστεί από την ευρωζώνη! Τα γεγονότα εξελίχτηκαν απρόοπτα και κανένας δεν περίμενε αυτή την εξέγερση αφού το απόγευμα χθες στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν μόνον 2.000 διαμαρτυρόμενοι, αγανακτισμένοι και από ένας αντιπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ! Καινούργιες μέρες ξημερώνουν. ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.
    1 Απριλίου 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μας ρε ψευταρακο;Καλο μας μήνα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΓΗΡΙΑ. ΠΡΟς ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ COSTA NAVARINO ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΤΩ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΓΕ. Η ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΑΡΗΓΟΥ.
    ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ GOOGLΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κοιτάξτε όλοι όσοι το διαβάσατε το ημερολόγιο σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως είναι το ψέμα της ημέρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. megalh ιδεα εχετε για τον Αγριλη αλλα δεν εχετε καταλαβει οτι ο Αγριλης ανοικει για παντα στους αγριλιωτες καιαλους ξενους δεν θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.