Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ… ΒΡΟΝΤΟ εκατομμύρια ευρώ για το Μέγαρο Χορού. Άραγε .........

είναι θύμα της κρίσης, αφού ολοχρονίς φτιαχνότανε τελευταία αλλά ποτέ δεν τελειώνει(!) ή λόγω της εμπλοκής με τους ιδιοκτήτες του χώρου εγκαταλείπεται; Όπως και να ’χει θα πληρωθούν μεγάλες αποζημιώσεις. Αγώνα δρόμου και «συμμαχίες» Νίκα για να αποτραπεί το μοιραίο!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΑΣΤΑΤΗ η Πελοπόννησος από το άγριο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη-δολοφόνου από τις φυλακές των Τρικάλων. Θύμα ένα 35χρονο κορίτσι που επέστρεφε από τη δουλειά της.
Συλλήψεις τσιγγάνων που είχαν «ρημάξει» Καλαμάτα και Μεσσήνη.
• ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ κατά πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις θιασώτες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα!
Την ίδια ώρα η Ν.Δ. προηγείται οριστικά σε δύο από τις 3 τελευταίες δημοσκοπήσεις με το πολιτικό σκηνικό χωρίς ουσιαστικές διαταραχές, παρά τα γεγονότα της Κύπρου!
• ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ανακάλυψη ανατρέπει τα δεδομένα για το Βασίλειο του Νέστορα! Ιχνη του αρχαίου λιμανιού της Κυπαρισσίας στο φως προκαλούν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.
• ΚΑΡΠΟΥΖΙ και ΑΓΓΟΥΡΙ αιχμή των εξαγωγών και δύναμη για την Τριφυλία.
• ΟΧΗΜΑ προς άγνωστη κατεύθυνση η Ευρωζώνη. (Ανάλυση από τον Μεσσήνιο καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλο)
• Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Και μην ξεχνάτε σήμερα είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.