Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Απριλίου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πολιτικό παραμορφωτικό καθρέφτισμα και πλήγμα στην εικόνα Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας και ΝΟΔΕ
Παρουσία Γ. Μπάκα στη μάζωξη της «X.A.»


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι τέτοια, λέει η .......

λαϊκή ρήση. Την πρώτη φορά η παρουσία του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, Γιάννη Μπάκα, στην αντισυγκέντρωση του κοινοβουλευτικού (!) νεοναζιστικού μορφώματος που λέγεται «Χρυσή Αυγή», για να εμποδίσουν την πορεία της «Αντιφασιστικής Κίνησης» στον πεζόδρομο της Αριστομένους τον περασμένο Δεκέμβριο, θεωρήθηκε από κάποιους ως τέτοια.

Πάντως, το γεγονός αυτό, μαζί με πλειάδα δηλώσεων του συμβούλου εναντίον της κυβέρνησης, δημιούργησε πρόβλημα στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ζήτημα θέτει για το «κτήμα Παππά» (πρώην Κανελλάκη) στην Ελαία, με αφορμή τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες στην προστατευόμενη περιοχή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος, με αιχμές κατά κυβέρνησης και Δήμου, δίνοντας παράλληλα πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση.
Επίσκεψη-παρέμβαση από τον Μπ. Βακαλόπουλο της ΔΗΜΑΡ και παρεμβάσεις από φορείς της περιοχής. Αύριο και την Πέμπτη κρίσιμες συσκέψεις στο Δήμο Τριφυλίας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», η οποία ανέδειξε τις παρανομίες στην περιοχή και τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Στο σημερινό φύλλο διαβάζουμε ακόμη:
• ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανήγγειλε ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
• ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Τατούλη-Δράκου ενάντια στο κούρεμα της Ολυμπίας Οδού. Με ευρεία πλειοψηφία ψήφισμα από το Πε.Συ.
• ΜΟΝΟ 6 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ στην Καλαμάτα. Ξεκίνημα από την Παρασκευή.
• ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ από την επίσκεψη στη Δυτική Μάνη και τη φιλοξενία από το Δήμο Έλληνες τουριστικοί πράκτορες.
• ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων μέσα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Προϋποθέσεις-δικαιολογητικά και προθεσμίες.
• ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων σήμερα.

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 1 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.