Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Επιτυχημένος και με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος 2013 [ VIDEO ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με σημαντικό αριθμό συμμετοχών όπου φέτος υπήρχε και η συμμετοχή μεγαλύτερων πολιτών ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα ο δεύτερος ποδηλατικός γύρος Φιλιατρών.

Ο αγώνας ........

ξεκίνησε στις 6 και σημεία αφετηρίας ήταν το βενζινάδικο Shell του κ. Καραβίτη για τα νήπια, ο Πύργος του Αίφελ για τους λίγο μεγαλ΄θυετρους ενω για τους μεγάλους η γραμμή εκκίνησης ήταν ο παλιός Βωμός στους Τσούλου) στον Αγιαννάκη.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι χάρηκαν με την συμμετοχή τους και όλοι τους πήραν αναμνηστικά διπλώματα και για τυπικούς λόγους τα μετάλια μοιράστηκαν οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία.
Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση συνδιοργάνωθηκε από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας.

Δείτε δυο video με φωτογραφίες και τον αγώνα.





2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ14 Απριλίου 2013 στις 10:46 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΣ ΕΠΙΠΕΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.