Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης για ενήλικες και παιδιά στη Σταδίου
Οι «Γιάννηδες Αγιάννηδες» της διπλανής πόρτας


Το πρόβλημα που υπάρχει σε πολλές γωνιές της Καλαμάτας από ..........

τη λαθρεγκατάσταση μεταναστών, αλλά και τσιγγάνων, ήλθε χθες και πάλι στο προσκήνιο. Μετά τον έλεγχο που έκαναν το πρωί σε χάλασμα της οδού Σταδίου άνδρες της Ασφάλειας, συνεπικουρούμενοι από μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, προέκυψε πως εκεί ζούσαν τρία τσιγγανόπουλα, η μητέρα τους, ένας τσιγγάνος, μία ακόμη ομόφυλή του, καθώς και ένας Τυνήσιος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΙ… ΣΑΠΙΟ συμβαίνει στην παραλία Ελαίας-Αγιαννάκη! Ο διευθυντής της «ΦΩΝΗΣ» Θανάσης Τσαμούλης γράφει για τη «συνάντηση γνωριμίας» του εφοπλιστή-επενδυτή με τον δήμαρχο και δημοτικούς παράγοντες σε παραλιακό ουζερί στο Καλονερό!
Πολλά ερωτήματα για τη στάση του Δήμου και τα «γονατογραφήματα», που βαφτίζονται μελέτες ανάπτυξης της περιοχής!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία διαβάζουμε:
• 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για το δρόμο προς Αρχαία Μεσσήνη από τον Τατούλη που επισκέφθηκε χθες έργα του Δήμου Μεσσήνης.
• ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ δικαιωμάτων 2013 από αύριο για τους αγρότες της Μεσσηνίας. Το πρόγραμμα κατά περιοχή όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση Μεσσηνίας.
• ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για τα αυθαίρετα κτίσματα, σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου. Ποια εξαιρούνται της κατεδάφισης, τι θα ισχύσει για κάθε κατηγορία και τι θα στοιχίζει η νομιμοποίησή τους.
• ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ σήμερα οι φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσα σε νέες πολιτικές συνθήκες. Ποιες παρατάξεις θα παλέψουν για την πρωτιά.
• Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ για τη ληξιπρόθεσμα σε Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία. Ευνοούνται οι μικροφειλέτες.
• Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Π. Κατά που πέφτει η Καλαμάτα; Αμερικανός σεφ… μας μετακόμισε στην Ιταλία, όπου παρασκευάζονται «ελιές Καλαμών».


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.