Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κάθε γωνιά και ψησταριά, κάθε γειτονιά και γλέντι, χθες, για την Τσικνοπέμπτη
Τσίκνισε στην Καλαμάτα μύρισε... στη Γερμανία


Σε κάθε σημείο της πόλης, αλλά και των τοπικών .....

διαμερισμάτων, τιμήθηκε και γιορτάστηκε χθες η Τσικνοπέμπτη, με το γλέντι να έχει αρχίσει από το πρωί. Ψησταριές στήθηκαν σε όλες τις γειτονιές και σχεδόν σε κάθε γωνία αναδύονταν μυρωδιές από κρέας ψητό, παστό και λουκάνικα.

Σε πολλούς χώρους της Καλαμάτας το γλέντι «άναψε» για τα καλά, όπως στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στο Ιστορικό Κέντρο, στην πλατεία Μαυρομιχάλη και στον πεζόδρομο της Αριστομένους. Ακόμη και έξω από καταστήματα είχαν στηθεί γλέντια που κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Το δικό τους γλέντι οργάνωσαν οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, όπως έχει καθιερωθεί χρόνια τώρα. Στο Διοικητήριο, οι κατά τόπους υπηρεσίες είχαν ετοιμάσει το δικό τους «τσιμπούσι», ενώ οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας το γλέντησαν στην αίθουσα του 4ου ορόφου. Εκεί συγκεντρώθηκαν σπιτικά φαγητά, κρασί, αλλά και το καθιερωμένο παστό και λουκάνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟ 3Ο ΒΡΑΒΕΙΟ του παγκόσμιου διαγωνισμού των συμμετεχόντων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου κέρδισε η «Μυθική Πελοπόννησος».
Σπουδαία διάκριση με θετικές συνέπειες για τον τουρισμό, κάτι που επεσήμανε η Ντ. Νικολάκου που παρέλαβε τη σημαντική διεθνή διάκριση. Ο περιφερειάρχης με συνέντευξή του στο Sport Fm δηλώνει ότι χτυπάμε δυνατά τις διεθνείς τουριστικές αγορές με το δικό μας Brand Name.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• 200 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για την Ολυμπία Οδό, την οποία η Κομισιόν «βλέπει» μέχρι την Τσακώνα. Όμως οι βιομήχανοι της Πελοποννήσου, παρουσία του Μαν. Αγγελάκα, την «θέλουν» μέχρι τον Πύργο! Είμαστε καλά ή εδώ δεν έχουμε βιομήχανους;…
• ΞΕΣΠΑΣΜΑ γλεντιού την Τσικνοπέμπτη στη Μεσσηνία, κόντρα στην κρίση και τη μιζέρια. Εκδηλώσεις παντού και αυθόρμητα δρώμενα σε πόλεις και χωριά.
• ΚΑΤΟΙΚΟΙ της πλατείας Ταξιαρχών με επιστολή στον δήμαρχο και τον εισαγγελέα επισημαίνουν την αύξηση της παραβατικότητας και ζητούν μέτρα.
• ΒΟΗΘΑΜΕ για την παραμονή του ΤΕΙ αλλά δεν το διαλαλούμε, δήλωσε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας σε αντιπροσωπεία διοίκησης και σπουδαστών.
• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα της Γυναίκας σήμερα.
• ΣΤΗΝ Καλαμάτα σήμερα ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Πελοποννήσου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.