Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Μαρτίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκτός από την Αθήνα και παρά την πτώση 15% κατά μέσο όρο στις τιμές της περιφέρειας
Καλαμάτα: η πιο ακριβή στα ενοίκια στην Ελλάδα


Η πιο ακριβή πόλη της ελληνικής περιφέρειας όσον αφορά .........

στις τιμές των ενοικίων σε καταστήματα και οικίες είναι η Καλαμάτα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας του δικτύου μεσιτικών γραφείων της εταιρείας RE/MAX.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, κατά μέσο όρο το κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο φτάνει στα επτά (7) ευρώ.

Αναλυτικά, το α’ τρίμηνο του 2012 η ελάχιστη τιμή ήταν 4,0 ευρώ/τετραγωνικό μέτρο και η μέγιστη 8,0 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΕΜΦΡΑΓΜΑ» στις Παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Καλαμάτας! Οι αποχωρήσεις αλλά και τα κατάγματα τριών γιατρών δημιουργούν κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Νοσοκομείο. Καλούνται οι γενικοί γιατροί από τα όμορα Κ.Υ. να καλύψουν τα ΤΕΠ αλλά αρνούνται και «επιστρατεύονται».
Από την άλλη οι ειδικευόμενοι γιατροί μιλάνε επισφαλείς συνθήκες εργασίας και προσφεύγουν στον εισαγγελέα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ «ΔΩΡΑ» για την Πύλο από τον Σαμαρά στον Καφαντάρη, τον οποίο κάλεσε στο Μαξίμου για ενημέρωση «εφ’ όλης ης ύλης». Συνδημότες γαρ…
● ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ για την προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων στο Παλιοροβούνι αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη στην Τρίπολη.
● ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλο, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη αλλά και τον αρχηγό ΓΕΑ συναντήθηκε ο Στάθης Αναστασόπουλος, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, στον οποίο ο δήμαρχος Μεσσήνης είχε εκθέσει τα προβλήματα της περιοχής, επιζητώντας λύσεις, που απ’ ότι φαίνεται προωθούνται.
● ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ και Πειραματική Σκηνή συμμετείχαν στο Συμπόσιο «Γεύση και Μνήμη».
● ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιαν. Βρούτσης, σύμφωνα με τα οποία μισό δισ. ευρώ περίπου στοιχείων ετησίως συντάξεις και επιδόματα μαϊμού! Σε ποια χώρα ζούμε;…
● ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ρύθμιση διευκόλυνση δανειοληπτών στεγαστικών δανείων και ευελιξίας του συστήματος πληροφοριών «Τειρεσίας».
● ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών σαπίζουν…


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.