Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Μαρτίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Το έγκλημα φεύγει από το δημόσιο χώρο και μπαίνει στα σπίτια μας
Πέντε στους έξι ληστές «χτυπούν» μονοκατοικίες, ισόγεια πολυκατοικιών και πρώτο όροφο διαμερισμάτων


Μορφή μάστιγας έχουν πάρει τους τελευταίους μήνες οι .........

«επιδρομές» σε κατοικίες στη Μεσσηνία από κακοποιούς. Ελάχιστες είναι οι φορές που το αστυνομικό δελτίο της ημέρας δεν αναφέρεται σε ληστρική επίθεση σε σπίτι ή διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον κατάλογο κλοπών και διαρρήξεων για το 2011 καταγράφονται 4.921 περιστατικά και για το 2012, 4.890. Ειδικότερα, οι κλοπές και λοιπές διαρρήξεις ήταν 1.200 και 1.257 αντίστοιχα, ενώ οι διαρρήξεις οικιών 2.451 και 2.413 αντίστοιχα. Φυσικά, αυτά είναι όσα περιστατικά δηλώνονται στην Αστυνομία, αφού τα πραγματικά είναι πολύ περισσότερα.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει ειδική μελέτη της Ελληνικής Αστυνομίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες από την ηλεκτρονική σελίδα του «ΒΗΜΑτος».

Έτσι, το 83% των ληστρικών επιθέσεων σε σπίτια γίνονται σε μονοκατοικίες. Από τις υπόλοιπες επιθέσεις, ποσοστό 22% γίνεται σε ισόγεια διαμερίσματα και 14,5% στον πρώτο όροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ Γκούμα με αιχμές κατά πάντων στο Επιμελητήριο. Μετά την ανάκλησή του από ειδικός σύμβουλος και φοβούμενος τη μομφή υπέβαλε παραίτηση από πρόεδρος της ΕΤΑΠ.
Παραλήρημα χωρίς αρχή μέση και τέλος με επιθέσεις κατά Μανιάτη-Μπελογιάννη-Καραμπάτου. Βλέπει συνωμοσίες παντού εναντίον του, ενώ παραδέχτηκε τη μυστική συμφωνία με τον Καραμπάτο για τα αξιώματα!
Στις δραματικές εξελίξεις στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας αναφέρεται το πρώτο θέμα της σημερινής «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• Παρέμβαση από Νίκα για προσπάθεια ακύρωση της «ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας», από την ΠΕΜΕΤΕ- Επιστολή στον υπουργό.
• ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ απ’ όλες τις παρατάξεις «πέρασε» κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός στο Δήμο Τριφυλίας.
• ΜΕ 18 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ ενισχύεται η ελληνική γεωργία μέχρι το 2020.
• ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο ΓΟΕΒ Παμίσου με τα προβλήματα λειτουργίας βουνό. Τι διαπίστωσε ο Αλευράς.
• ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ 10% στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Απριλίου με την κατάργηση του επιδόματος γάμου.
• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ από τον Θοδ. Μπρεδήμα για τους αιφνιδιασμούς της Δημοτικής Αρχής με… κατεπείγοντα!


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.