Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τριφυλία: Απέσυρε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα για πρόσληψη δικηγόρου

Οι έντονες αντιδράσεις των Παναγιώτη Τσίγγανου, Θανάση Πετρόπουλου και Γιάννη Μερκούρη ανάγκασαν το δήμαρχο Τριφυλίας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αποσύρει το εκτός ημερήσιας διάταξη θέμα που εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος για πρόσληψη δικηγόρου!

Οι διαφωνίες από μέλη της συμπολίτευσης και, μάλιστα, τους αντιδημάρχους ..........

Παναγιώτη Τσίγγανο και Γιάννη Φιλντίση, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μερκούρη και Γιάννη Βασιλόπουλο, φάνηκαν νωρίτερα, όταν ο κ. Ανδρινόπουλος εισηγήθηκε το θέμα πρόσληψης 8μηνιτών!

Ο κ. Τσίγγανος ζήτησε περισσότερους υπαλλήλους, όπως και ο Γιάννης Φιλντίσης, ενώ οι Γιάννης Μερκούρης και Γιάννης Βασιλόπουλος – με ιδιαίτερη ένταση ο πρώτος – αναρωτήθηκαν πώς θα κατανεμηθούν οι υπάλληλοι στις Δημοτικές Ενότητες. Μάλιστα, ο κ. Μερκούρης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Ανδρινόπουλο ότι ενισχύει με προσωπικό (είτε του Δήμου είτε από Κοινωφελή Εργασία σε Δήμο και Περιφέρεια) τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, όπου εκλέγεται, και στις άλλες Δ.Ε. υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις!

Ο κ. Ανδρινόπουλος, πάντως, είπε ότι η κατανομή θα γίνει μετά την πρόσληψη.

Όταν, δε, εισηγήθηκε την πρόσληψη δικηγόρου, ο κ. Τσίγγανος εξέφρασε τη διαφωνία του, τονίζοντας πως δε μπορεί ένα τέτοιο θέμα να έρχεται εκτός ημερήσιας διάταξης, ενώ αντιρρήσεις εξέφρασε και ο Θανάσης Πετρόπουλος – δικηγόροι και οι δύο. Ο κ. Ανδρινόπουλος επέμεινε να ληφθεί απόφαση, καθώς στις 29 πρέπει να έχει σταλεί το αίτημα για έγκριση, με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους να του επιρρίπτουν ευθύνες που το θέμα «πήγε» στο Σώμα την τελευταία στιγμή.

Τελικά, παρενέβη ο δήμαρχος, απέσυρε το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα και αποχώρησε οργισμένος από την αίθουσα!

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.