Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Παρέταξαν τα τρακτέρ τους οι Αγρότες στην είσοδο της πόλης [ VIDEO ]

Με μαύρες σημαίες σημαίες στα τρακτέρ τους οι αγρότες των Φιλιατρών παράταξαν τα μηχανήματα τους αριστερά και δεξιά του Δρόμου στην βόρεια είσοδο της πόλης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την διαρκή συρρίκνωση των εισοδημάτων τους.

Από τις 9 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στην είσοδο των Φιλιατρών τα πρώτα τρακτέρ και πολύ γρήγορα ο αριθμός του πολλαπλασιάστηκε στα περίπου 30 τρακτέρ.

Την κινητοποίηση των Αγροτών επισκέφθηκαν τόσο ο........

διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών όσο και ο Διευθυντής της τροχαίας Κυπαρισσίας όπου αμφότεροι έλαβαν την διαβεβαίωση ότι για το διήμερο δεν θα κλείσει ούτε δευτερόλεπτο -είχε ειπωθεί και στην συνέλευση της Πέμπτης- ο δρόμος και πως θα παραμείνουν τα τρακτέρ παρατεταγμένα αριστερά και δεξιά του Δρόμου θέλοντας απλώς να δείξουν στον κόσμο ότι υπάρχει πρόβλημα και στους αγρότες της Μεσσηνίας.


Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος σε δήλωση του είπε ότι φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είναι κοροϊδία οι ανακοινώσεις του υπουργού.
Κύρια Αιτήματα είναι το κόστος του το πετρελαίου, του ρεύματος το οποίο δεν μπορεί να γίνει να ποτίζουμε με νυχτερινό ρεύμα.
Ζητάμε έλεγχο κοστολογίου, σε τιμές αγροτικών ειδών και εφοδίων. Όταν το κόστος ανεβαίνει και το εισόδημα του παραγωγού μειώνεται θα φτάσουμε να αφήσουμε ακαλλιέργητα τα θερμοκήπια μας.
Και επανέλαβε ότι για το διήμερο του Αγίου Χαραλάμπους δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στον κόσμο που θα θελήσει να επισκεφθεί το πανηγύρι.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.



6 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΑΓΡΟΤΕΣ'' ΔΕ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος,να δεις αν ηταν για καμμια αποζημιωση πρωτοι θα ηταν

      Διαγραφή
  2. παρακαλώ το εκαθαριστικο της εφορίας σας ,,,,,ετσι για να δει ο κόσμος πως ζητε ,,,,.... και πόσο φόρο πληρώνετε ,,,εαν πληρωνετε
    παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΦΠΑ 13 ΚΑΙ 23%?ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ?ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....

      Διαγραφή
    2. Και να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι εκτός από τον προκαταβολικό φόρο που πληρώνουμε οι αγρότες(και είναι απίστευτα υψηλός), σε προκαλούμε να έρθεις να δεις και τα παραφουσκωμένα εκκαθαριστικά όποτε θέλεις! Όσο για το πως ζούμε έλα να κάνεις την αγροτική δουλειά για μια εβδομάδα και να μας πεις......

      Διαγραφή
  3. Εγώ θα συμφωνήσω ότι οι αγρότες των Φιλιατρών όπως και οι υπόλοιποι αγρότες στη χώρα μας έχουν προβλήματα. Γιατί περίμεναν την Παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους για να βγάλουν τα τρακτέρ στο δρόμο και δεν το έκαναν από την πρώτη στιγμή όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.