Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Στο… σφυρί τα 48 στρέμματα στον Κορδία
Στη λίστα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας «το φιλέτο» στη Δυτική Παραλία


«Μαραθώνιο αγώνα» να παραχωρηθεί η έκταση των 48 στρεμμάτων στην........

περιοχή του Κορδία κατά χρήση στο Δήμο Καλαμάτας κάνει η Δημοτική Αρχή, προκειμένου ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης να… ξεφύγει από την προοπτική ένταξής του στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) και πώλησής του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο δήμαρχος βρέθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, για να εξασφαλίσει το «πράσινο φως», ενώ τελευταία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αισιόδοξος.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ακίνητο αναμενόταν αποστολή της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) για αυτοψία, ενώ ο κ. Νίκας είχε σχολιάσει πριν από δύο μήνες περίπου: «Αποτελεί πολύτιμο δημόσιο χώρο η συγκεκριμένη έκταση, στην οποία έχουν επενδυθεί αρκετά χρήματα για την κατασκευή γηπέδων διαφόρων αθλημάτων και πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής».

Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, δείχνουν μία, μάλλον, αρνητική εξέλιξη: τα περίφημα 48 στρέμματα στον Κορδία βρίσκονται στη λίστα των προς πώληση ακινήτων του Δημοσίου (μαζί με παραθαλάσσια οικόπεδα, στρατόπεδα, εγκαταλελειμμένα κτήρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταπατημένες εκτάσεις, αστικά ακίνητα, οικισμούς). (…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.