Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ
Στο… ναδίρ το «χρηματιστήριο» ακινήτων στην Καλαμάτα


Σε πολλές περιπτώσεις, από την αρχή της κρίσης μέχρι ........

σήμερα, οι ιδιοκτήτες έχασαν ακόμη και το 50% της επένδυσής τους

Το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι η πολιτική και τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει για τα ακίνητα. Με τη σειρά τους, χιλιάδες ιδιοκτήτες, αλλά και η κτηματαγορά, περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις.

Το όλο ζήτημα αποτέλεσε την αφορμή για μια έρευνα των τάσεων που επικρατούν στην πόλη της Καλαμάτας, με βάση την εμπειρία μεσιτών αλλά και κατασκευαστών.

Οι περισσότεροι μας είπαν ότι η εικόνα μοιάζει πολύ με αυτή των «εγκλωβισμένων» στο Χρηματιστήριο, τότε που μεγάλος αριθμός πολιτών έχασε τεράστιες περιουσίες. Η απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι τόσο μεγάλη, που οι απώλειες για όσους επένδυσαν σε αυτή μοιάζουν με αυτές της περιόδου 2000-2001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ το "παιχνίδι" στα αγροτικά μπλόκα και όλα δείχνουν οτι οι διαφορές αγροτών-κυβέρνησης ειναι αγεφύρωτες. Σήμερα προετοιμάζεται πιο πυκνή συμμετοχή στα μπλόκα, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές για καταλήψεις δρόμων.
Χθες συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Μ. Χαρακόπουλο οι αγρότες απο την Αχαΐα, συνοδευόμενοι απο τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ μειώσεις τελών για τους κοινόχρηστους χώρους που ενοικιάζουν οι επαγγελματίες και μειώσεις δημοτικών τελών και τελών κοιμητηρίων στο Δήμο Καλαμάτας.

ΣΥΝΤΟΜΑ το λιμάνι της Καλαμάτας παραχωρείται στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Τι δήλωσε χθες ο δήμαρχος για το θέμα καθώς και άλλα θέματα της τοπικής επικαιρότητας.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης για το "θέμα Τατούλη" με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πατσαρίνο να το φέρνει στο Πε.Συ. με ερώτηση.

Τι απαντούν οι εταιρείες του αδελφού του Περιφερειάρχη Βασίλη Τατούλη για δημοσιεύματα και φήμες.

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ η υπεροχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έναντι του Τσίπρα και το κλίμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει "κοιλιά". Το 52% των πολιτών πιστεύει τώρα, σύμφωνα με το γκάλοπ της GPO για το Mega, οτι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετία. Σταθερή η ΔΗΜΑΡ, σε τροχιά ανάκαμψης ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ καθαρισμοί και σκουπίδια πονοκέφαλοι για το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ για το τοπικό Leader 3 εκατ. περίπου ευρώ.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.