Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Λογαριασμό 530 ευρώ έκανε στον Πειραιά η παρέα Σαμαρά - Μιχαλολιάκου!

Με μια επική περιγραφή που παραπέμπει στις ένδοξες στιγμές της ερευνητικής δημοσιογραφίας ο απεσταλμένος της εφημερίδας “Mέλλον” του Πειραιά στην ταβέρνα “4 Αδέλφια” δίνει συγκλονιστικές εικόνες από το δείπνο του Αντώνη με τον δήμαρχο Πειραιά και την παρέα του. Γραφει: Δεν είπαν ούτε λέξη για τα προβλήματα του Πειραιά. Απεναντίας έφαγαν και ήπιαν πλουσιοπάροχα, πληρώνοντας λογαριασμό όσο ένας βασικός μισθός υπαλλήλου.

Φάγανε και.....

ήπιανε με την όρεξή τους να «χτυπάει κόκκινο» οι καλεσμένοι του Δημάρχου Πειραιά, στην παραδοσιακή ταβέρνα «4 ΑΔΕΛΦΙΑ», το βράδυ της Δευτέρας και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους στην υγειά των Πειραιωτών.

Ο πολυμήχανος Δήμαρχος Πειραιά, για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο, «έστησε» ολόκληρη «παράσταση ενημέρωσης» του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και λοιπών, προκειμένου να συμφάγουν. Με άλλα λόγια, για να τραπεζώσει Πρωθυπουργό και κολλητούς του.

Έτσι λοιπόν μέρες τώρα, όπου έβρισκε την ευκαιρία (κόψιμο πίτας, συναντήσεις με φορείς κ.λ.π.) έλεγε πως πρόκειται να γίνει μεγάλη σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά για να ενημερωθεί και να δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματα του Πειραιά. Αντί λοιπόν της «ευρείας σύσκεψης» μας προέκυψε το μεγάλο φαγοπότι του Μιχαλολιάκου όπου στο χαλαρό κλίμα που επικρατούσε ειπώθηκαν και κανά δυο κουβέντες για τον Πειραιά. Όπως ακριβώς γίνεται και με μας, όταν πηγαίνουμε στην ταβέρνα και συζητούμε επί παντός επιστητού.

Ποιους τραπέζωσε ο Δήμαρχος Πειραιά; Εκτός απ’ τον Πρωθυπουργό και το Μιχαλολιάκο, στο μεγάλο φαγοπότι παραβρέθηκαν ο γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στέλιος Διαμαντίδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Καλογιάννης, ο Υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής Μίμης Στεφανάκης και βεβαίως βεβαίως ο αδερφός Κούλης Μιχαλολιάκος.

Τι έφαγαν; Ξεκίνησαν με καπνιστό σολωμό, ακολούθησε πανδαισία θαλασσινών (γαρίδες, καραβίδες, οστρακοειδή), μετά ήρθαν τα ψητά ψάρια και συνέχισαν με φιλέτα. Το δείπνο ολοκληρώθηκε με φρούτα και παγωτό. Πόσο πήγε ο λογαριασμός; Κρατηθείτε: Μόνο 530€ συν 20€ φιλοδώρημα. Απόλαυσαν λευκό και κόκκινο κρασί κατά περίπτωση, ενώ κανείς δεν τόλμησε να καπνίσει.

Τι συζήτησαν; Μην περιμένετε να σας γράψουμε πως μίλησαν για τα προβλήματα του Πειραιά. Κουβέντα δεν είπαν γι’ αυτά. Η συζήτηση περιεστράφη γύρω από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και κυρίως γύρω από την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Η παρέα αποχώρησε από το κατάστημα στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Συμπερασματικά: Πολύς ντόρος για το τίποτα ή πιο σωστά γι’ άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πειραιά αξιοποίησε επικοινωνιακά τον κουμπάρο του και Πρωθυπουργό, στήνοντάς του «παγίδα». Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να δουν απολύτως τίποτα, ούτε ένα έργο δεν πρόκειται να προχωρήσει ενώ τα μικρά, που έχουν δρομολογηθεί από προηγούμενη Δημοτική Αρχή και Κυβέρνηση, θα γίνουν έτσι κι αλλιώς. Μόνο που τότε ο Δήμαρχος Πειραιά θα τα χρεώσει στο Σαμαρά και τον εαυτό του, κάνοντας έτσι και για πολλοστή φορά μια άθλια επικοινωνιακή πολιτική σε βάρος της αλήθειας και του Πειραιά.

Messinea

1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό είναι αδύνατος, δεν συτίζεται καλά το παιδί. € 530,00 : 9 =58,89 to κεφάλι. € 58,89 * 2 * 30 = 3.533,40 το μήνα, ξεχωριστά το πρωινό. Που να βάλεις και το δεκατιανό. Ας βρεθεί κάποοιος να τον ελεήσει δεν βγαίνει το παιδί, θα τον χάσουμε θα πάει από ασιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.