Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για το κλείσιμο της ΔΟΥ Κυπαρισσίας.

Ερώτηση στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρετε τόσο στις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στην Τριφυλία το κλείσιμο της Εφορίας όσο στην μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από την Καλαμάτα.

Αναλυτικά η Ερώτηση του κ. Λαμπρόπουλου αναφέρει:....


ΠΡΟΣ : ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
ΠΡΟΣ : Τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ : Κατάργηση Δ.Ο.Υ
Η κατάργηση της ΔΟΥ Κυπαρισσίας όπως και των ΔΟΥ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων , έχουν δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις των κατοίκων του Δήμου Τριφυλίας , που αριθμεί τριάντα και πλέον χιλιάδες κατοίκους διότι η απόσταση από την ΔΟΥ Καλαμάτας είναι πάνω από ογδόντα χιλιόμετρα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Την ίδια χρονική στιγμή στον γειτονικό Νομό της Ηλείας , εκ των υστέρων ανακαλείται κατάργηση ΔΟΥ που απέχει από τον ΠΥΡΓΟ μόνον είκοσι χιλιόμετρα.

Είναι λοιπόν αδιανόητο , το γιατί το Υπουργείο δεν απεδέχθη τις εκκλήσεις των φορέων και του Δήμου , για την λειτουργία έστω μιας ΔΟΥ στο Δήμο Τριφυλίας που είναι ο πλέον απομεμακρυσμένος από την Καλαμάτα.
Κατόπιν αυτών

Ε ρ ω τ ά τ α ι ο κ. Υπουργός

Πρόκειται να αποδεχθεί το αίτημα όλων των φορέων του Δήμου Τριφυλίας για συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟΥ Κυπαρισσίας ; .-

Αθήνα 10 - 1 - 2013

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.