Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

‘’Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας δεν θα χάσει τον χαρακτήρα του ως… Νοσοκομείο’’

Αρκετά είναι αυτά που σημειώνονται για την πορεία του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας μετά και τις αποφάσεις, που εξελίχθηκαν για όλο τον υγειονομικό χάρτη και με τις διοικητικές και λειτουργικές συγχωνεύσεις.

Μιλώντας στην ...........

τηλεόραση BEST ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, είχε ξεκαθαρίσει πως το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, δεν θα χάσει τον χαρακτήρα του ως... Νοσοκομείο. Πάντως, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας αντιδρά στις εξελίξεις αυτές.

Ο Παναγιώτης Αλευράς σημείωσε πως ίσως η κατάσταση αυτή λειτουργήσει ως "δούρειος ίππος" για μια ενδεχόμενη υποβάθμισή του.

4 σχόλια:

 1. λουγκριεσ υποκριτεσ ψευτεσ πουλημενοι στουσ τροικανουσ ερχεται η ωρα σασ θα πληρωσετε για τα εγκληματα που κανετε στο λαο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΥΞΟΥ ΡΕ ΜΙΛΑΣ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΞΟΥ. ΕΣΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΦΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρακαλώ πολύ τα σχόλια να είναι πιο ήπια. Σας θυμίζω οτι υπάρχει και η διαγραφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.