Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Στρατόπεδο; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Μπορεί η Καλαμάτα να περίμενε εναγωνίως την επαναλειτουργία ........

του στρατοπέδου «9ο Σύνταγμα Πεζικού – Γιαννιτσά» (όπως θα αποκαλείται) από την αρχή της χρονιάς ή το αργότερο από το Μάρτιο, όμως η επαναλειτουργία του δεν αναμένεται νωρίτερα από το Μάιο.

Κι αυτό, γιατί φαίνεται να υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια στο να λειτουργήσει σε ένα μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει ζήτημα έλλειψης υποδομών, που είχαν απομακρυνθεί, όταν αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του. Εκτός αυτού, υπάρχει ζήτημα με τις μεταθέσεις των αξιωματικών, αλλά και πολιτικό θέμα...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ απο τους αγρότες που παραμένουν στους δρόμους, αλλά δεσμεύονται οτι δεν θα τους κλείσουν. Ήδη αγωνιστικές κινητοποιήσεις προαναγγέλθηκαν για Πελοπόννησο και Ηπειρο, ενώ η ΠΑΣΥ οργανώνει κινητοποίηση και στη Μεσσηνία.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΔΕΚΑ ΑΞΟΝΕΣ για το Χωροταξικό Πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε στο Πε.Συ. ο Πέτρος Τατούλης.
ΔΙΗΜΕΡΟ εκδηλώσεων στην Αθήνα απο την Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας. την πρώτη ημέρα η ετήσια συνάντηση με τον δήμαρχο για τα ζητήματα του δήμου και των χωριών με τον Κ. Κόλλια να ζητεί τη στήριξη και τη χορηγία του Συλλόγου για να ανταπεξέλθει ο Δήμος στις δυσκολίες.

Τη δεύτερη ημέρα πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευση των Ηλία Τσιμπλή και Στάθη Κακούτη για την πνευματική προσφορά τους.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας, μετά απο χθεσινή συνάντηση και αίτημα Καφαντάρη για άμεσες παρεμβάσεις στο κάστρο τπου καταρρέει...
ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας με την αντιπολίτευση να βάζει στο στόχαστρό της κοινωνική πολιτική, κληροδοτήματα και σκουπίδια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζου με το Σωματείο Ειδικευομένων Γιατρών Μεσσηνίας.
ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ απο συμβούλους της πλειοψηφίας στη δημοτική αρχή Τριφυλίας και απαντήσεις του δημάρχου Κώστα Κόλλια που τόνισε οτι δεν τον ενδιαφέρουν τα εκλογικά σενάρια αλλά η καθημερινότητα του δημότη.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.