Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Το τέρας της κρίσης πίσω από τις πόρτες

Νέοι που έμειναν άνεργοι, άνθρωποι με προβλήματα υγείας που ......

κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τους κόψουν το ρεύμα, άλλοι που δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν, ηλικιωμένοι που τους έκοψαν τη σύνταξη και δεν μπορούν να ζήσουν, γονείς που δυσκολεύονται να σπουδάσουν τα παιδιά τους…

Στην περιοχή της Ράχης βρεθήκαμε χθες το πρωί. Θέμα του ρεπορτάζ, οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Και μπορεί τα προβλήματα των ανθρώπων μιας λαϊκής συνοικίας να μη διαφέρουν και τόσο από αυτά των υπόλοιπων Καλαματιανών, ωστόσο υπάρχει η γειτονιά που κάνει τη διαφορά. Εδώ οι κάτοικοι γνωρίζονται, η μια πόρτα είναι δίπλα στην άλλη, τα σπίτια ανοίγουν πιο εύκολα απ’ ό,τι τα διαμερίσματα του κέντρου. Οι δυσκολίες, λοιπόν, δεν κρύβονται.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ και τα δημοσκοπικά δεδομένα ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Έτσι η ΝΔ μπαίνει ξανά μπροστά, η κυβέρνηση κερδίζει σε εμπιστοσύνη, ενώ διευρύνεται η υπεροχή του πρωθυπουργού έναντι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά μετεκλογικά σε φθίνουσα δημοσκοπική πορεία. Όλα αυτά σύμφωνα με το "Βαρόμετρο" Ιανουαρίου της Public Issue για τον "Σκάι" και την "Καθημερινή".
Αυτό ειναι το σημερινό πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στην Τριφυλία για ΔΟΥ και Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Δήμος, φορείς και απόδημοι αντιδρούν. Καθησυχαστικός ο διοικητής της ΥΠΕ Παν. Κατσίβελας για το Νοσοκομείο.
ΤΙΠΟΤΕ δεν θα "περπατήσει" στη Μαρίνα Καλαμάτας κόντρα στη βούληση και τα συμφέροντα του Δήμου. Αφοπλιστική δήλωση Νίκα την επομένη της δημοσιοποίησης ότι ο έλεγχος της Μαρίνας, μέσω Κυριακούλη, περνάει σε τούρκικα συμφέροντα!
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Μπέζου-Καφαντάρη για την πορεία των έργων υγείας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.
ΟΡΙΣΕ τους 7 αντιδημάρχους του Δήμου Μεσσήνης ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και τις αρμοδιότητές τους.
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ συγκροτεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συνεδρίου. Σήμερα εκδήλωση και συγκρότηση Δ.Ε. στη Μεσσήνη.
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ ο πρώην βουλευτής Λακωνίας Γρηγόρης Αποστολάκος.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.