Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Με απόφαση του ΕΣΡ, Κλείνουν το ΝΕΤ TV Καλαμάτας. Ολη η Απόφαση του ΕΣΡ


Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ), επέβαλε την οριστική διακοπή της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού «Νότια Ελληνική Τηλεόραση» που δραστηριοποιούταν στο νομό Μεσσηνίας.

Η αντίδραση του ΝΕΤ ΤV Καλαμάτας

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στις 5/12/2012 και κάνει λόγο για «οριστική διακοπή λειτουργίας της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης», η Διοίκηση της ΝΕΤ ΑΕ, κάνει γνωστά τα ακόλουθα: ........

α) Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε παραλάβει επισήμως και εγγράφως την εν λόγω απόφαση του Ε.Σ.Ρ., έχουμε ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για να διευθετηθεί το ζήτημα που προέκυψε και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί με την ανατροπή της απόφασης περί διακοπής λειτουργίας.

Β) Όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν το μέλλον του ιστορικότερου τηλεοπτικού σταθμού της Μεσσηνίας, με την αδιάλειπτη λειτουργία του – παρά τις δυσκολίες στο τηλεοπτικό πεδίο – και να προβούν σε απαξιωτικά σχόλια για τη ΝΕΤ ΑΕ – επώνυμα ή ανώνυμα, καθώς και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και εικασίες, διακινδυνεύοντας της θέση της ΝΕΤ ΑΕ στην αγορά, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Η θέση της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά όλων των τηλεθεατών της και στον «αέρα» της Περιφέρειας. Πουθενά αλλού.

Καλαμάτα 7/12/2012
Το ΔΣ της Ν.Ε.Τ. Α.Ε.

Η Απόφαση του ΕΣΡ



4 σχόλια:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής7 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:47 μ.μ.

    Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για ένα σημείο της Ανακοίνωσης:

    ".....το μέλλον του ιστορικότερου τηλεοπτικού σταθμού της Μεσσηνίας....."

    Κύριοι της ΝΕΤ ΤV Καλαμάτας.
    Μπορεί ο Σταθμός σας να εκπέμπει πολλά χρόνια σας ενημερώνουμε οτι εκπέμπει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
    Είναι απαράδεκτο ένας Μεσσηνιακός Σταθμός (όπως θέλετε να λέγεστε, να μην λαμβάνει το σήμα του ΟΛΗ η Μεσσηνία.
    Στην περιοχή της Τριφυλίας ο Σταθμός σας είναι ένα άγνωστο είδος. Αμφιβλάλω αν θα βρείτε έστω και έναν που να ξέρει οτι υπάρχετε. ΠΟΤΕ δεν τον πιάσαμε στους δέκτες μας, ΠΟΤΕ δεν είδαμε το παραμικρό σήμα του.
    Είναι απορίας άξιο πως λέτε "στον «αέρα» της Περιφέρειας."
    Πραγματική απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΤ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως επίσης Τριφυλία δεν είναι μόνο οι Γαργαλιάνοι.
    Για Φιλιατρά Κυπαρισσία καλό νερό κλπ κλπ η ΝΕΤ TV είναι τελείως άγνωστο κανάλι.
    Εκτός και αν εκεί δεν είναι Τριφυλία. Και κανένας δεν ευχήθηκε να κλείσει το κανάλι.

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΛΗ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.