Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Φρίκη στην Καλαμάτα από το «ΕΣΑ, SS, Ανθρωπιστές»

Παρά την τρομοκρατία που άσκησε τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή, ..............

μοιράζοντας φυλλάδια στα καταστήματα του κέντρου της Καλαμάτας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ως εξτρεμιστική δραστηριότητα κουκουλοφόρων την αντιφασιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι πολίτες της Καλαμάτας συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας.

Η πρώτη έγινε από ομάδα φοιτητών, η οποία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας, κατέθεσε στεφάνι μνήμης στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, που φρουρούνταν από άνδρες των ΜΑΤ.

Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε από την «Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας», στην οποία και συμμετείχει σειρά τοπικών φορέων. Στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όμως, η πορεία διακόπηκε προσωρινά. Κι αυτό, γιατί μια ομάδα οπαδών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής το βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτση και φωνάζοντας εμετικά συνθήματα, όπως «ΕΣΑ – SS- Ανθρωπιστές»...

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΑΠΟΛΥΤΟΣ για την Ολυμπία Οδό και αισιόδοξος για την Τσακώνα ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την άκομψη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Στη χθεσινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του περιφερειάρχη στην Καλαμάτα δόθηκαν απαντήσεις για τα σημαντικά θέματα της Περιφέρειας και της Μεσσηνίας, όπου εκτελούνται έργα σε όλους τους τομείς.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» στην ένταξη έργων και απορρόφηση πόρων του προγράμματος «Υγεία» του ΕΣΠΑ το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο περιφερειάρχης επαίνεσε δημόσια τη διοίκηση και στη χθεσινή επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δύο πλευρών.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ οι εκδηλώσεις Εθελοντισμού στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή Ομάδων, Φορέων, Σχολείων και Καλλιτεχνών.
• ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Νομοθετικού Περιεχομένου καταργείται το αυτοδιοίκητο των Δήμων και ο δήμαρχος Καλαμάτας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτή την εξέλιξη.
• ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Τριφυλία για το σκαθάρι που «σκοτώνει» τους φοίνικες.
• ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Επιχειρηματική Συνάντηση σήμερα στην Καλαμάτα από την εφημερίδα «Εξπρές» με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
• ΕΚΔΗΛΩΣΗ σήμερα στο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο Σχολής στην Καλαμάτα) για την παρουσίαση σημαντικής επιστημονικής έκδοσης για τη Μεσσηνία, με χορηγό τον Κώστα Αρνόκουρο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.