Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα είπανε Κόλλιας - Τατούλης για το Λιμάνι Κυπαρισσίας

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το λιμάνι της Κυπαρισσίας, μετά και τις νέες καταστροφές που υπέστη από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Τριφυλία, ήταν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, με πρωτοβουλία του δεύτερου.

Κατά τη συνομιλία επισημάνθηκε γι’ άλλη ............

μια φορά η ανάγκη για επείγουσα παρέμβαση και επαναβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας και του Δήμου για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Περισσότερο αναλυτική προσέγγιση θα γίνει σε νέα επικοινωνία, η οποία ενδέχεται να συνδυασθεί με επιτόπια επίσκεψη του κ. Περιφερειάρχη στην Κυπαρισσία.

Για το ίδιο ζήτημα ενημερώθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Αλευράς και η Τεχνική Υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, στην οποία απεστάλη και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ? ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί και οι δύο ειναι πανάχρηστοι, δεν κάνουν οχι για λιμάνι αλλά ούτε για πλακάκια.... ο Τατούλης ειναι ο φαιδρότερως πολιτικάντης ever , θα πρότεινα να δημοσιοποιηθούν τα έργα και οι ημέρες του στο Υπ. Πολιτισμού για να καταλάβει ο κόσμος ποιόν ψήφισε....εκάτομύρρια ευρώ για σαχλαμάρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.