Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: «Η ΝΔ έχει βγει σεργιάνι για να βρει βουλευτές»

Τέσσερις ηχηρές απώλειες μετρά, μέχρι στιγμής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, ενώ η ρήξη με στελέχη του κόμματος του φαίνεται να είναι οριστική.

Ο καυγάς του κ. Καμμένου με τον Γιάννη Μανώλη, με ανταλλαγή, βαρύτατων χαρακτηρισμών, είναι ενδεικτικός του τεταμένου κλίματος που επικρατεί στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις...........

εξελίξεις που αναμένεται να αλλάξουν εκ νέου το πολιτικό σκηνικό ενώ κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος θεωρείται η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πάνου Καμμένου.

Μετά τον Κώστα Μαρκόπουλο, την Τρίτη σειρά είχαν οι παραιτήσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, πρώην βουλευτή κ. Χρήστου Ζώη, αλλά και του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη.

Πάνος Καμμένος: «Ήθελαν να μας μετατρέψουν σε κεντροδεξιό κόμμα»

Εν τω μεταξύ, στην εντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, κατηγόρησε τον Γιάννης Μανώλη πως φάσκει και αντιφάσκει και επέμεινε ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε το περίφημο non paper στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο.

«Κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κεντροδεξιό κόμμα. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει», τόνισε ο Πάνος Καμμένος και χαρακτήρισε "παραμύθια" όσα υποστήριξε ο Γιάννης Μανώλης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πως βρίσκονται πίσω από το σχέδιο αποσταθεροποίησης του κόμματός του. Υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει μείνει με 150 βουλευτές, γι' αυτό έχει βγει... σεργιάνι για να βρει άλλους. «Προσπαθούν να κάνουν τα πάντα γιατί έχουν μείνει με 150 βουλευτές» είπε.

Δεν έκρυψε όμως ότι «εμείς μιλάμε με βουλευτές όλων των κομμάτων. Αν δεν έχουν ψηφίσει το μνημόνιο, είναι καλοδεχούμενοι».

Χαρακτήρισε έκπληξη την παραίτηση του Χρήστου Ζώη, με τον οποίο όπως είπε είναι χρόνια οικογενειακοί φίλοι και συνεργάτες και ήταν κάθε μέρα μαζί. Και επανέλαβε: «όσοι αντέχουν ας μείνουν μαζί μας, οι υπόλοιποι καλό ταξίδι».

Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.