Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Θέμα ημερών η απόφαση για το Παραδείσια-Τσακώνα

«Φάγαμε το βόδι και μας έμεινε η ουρά του». Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση με το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα του εθνικού αυτοκινητόδρομου.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο αρχές της επόμενης.

Και όσο κι αν η καθυστέρηση προκαλεί ένα .............

δικαιολογημένο εκνευρισμό σε φορείς και πολίτες, εντούτοις, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα βάζει αίσιο τέλος στην ταλαιπωρία χρόνων αυτών που χρησιμοποιούσαν το δρόμο για τις μετακινήσεις τους από και προς την Αθήνα.

Μάλιστα, την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση στελεχών του «Μωρέα» και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας για την επίσπευση των διαδικασιών, ενώ και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετική απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως τη «μεθεπόμενη εβδομάδα ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία».
Έτσι, το επόμενο μεγάλο στοίχημα για όλους θα είναι η ολοκλήρωση του τμήματος Παραδείσια- Τσακώνα και η παράδοσή του μαζί με την τοξωτή γέφυρα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, δηλαδή εντός του 2013.

ΘΑΡΡΟΣ

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.