Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών Επέστρεψε, ασκώντας και καθήκοντα προϊσταμένης, η Νηπιαγωγός!

Επέστρεψε κανονικά από χθες το πρωί στους μαθητές της του κλασσικού τμήματος, στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών απ΄όπου είχε απομακρυνθεί η νηπιαγωγός και μάλιστα αναλαμβάνει την άσκηση καθηκόντων προϊσταμένης.

Η απόφαση του προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας............

Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Νίκου Κλάδη με την οποία επέστρεψε η Νηπιαγωγός στο σχολείο, ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του «Θ» στο φύλλο της Κυριακής για “Σαρωτικές εξελίξεις μετά την Ε.Δ.Ε.”! Θυμίζουμε, δε, πως στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέραμε ότι “Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις από τη διενεργηθείσα ΕΔΕ για το θέμα που ανέκυψε στις αρχές Οκτωβρίου στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών” και καταλήγοντας σημειώναμε πως, “Η ΕΔΕ διενεργήθηκε με αρκετές καταθέσεις και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θ», από το πόρισμά της δεν προκύπτουν ευθύνες ή παραπτώματα της νηπιαγωγού. Αντιθέτως, οι καταθέσεις φέρεται να είναι επιβαρυντικές για τη διευθύντρια του σχολείου. Άμεσα αναμένεται η επιστροφή της νηπιαγωγού στο 2ο Νηπιαγωγείο, ενώ «δύσκολα» είναι τα πράγματα για την παραμονή, στη θέση της, της διευθύντριας, μετά τις εις βάρος της καταθέσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό μέχρι χθες το απόγευμα να το διασταυρώσουμε πλήρως, γι’ αυτό και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη”.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν της διενεργηθείσας Ε.Δ.Ε. για τη Νηπιαγωγό, είναι, πράγματι, σαρωτικές και αυτό επειδή και η Νηπιαγωγός επέστρεψε αλλά και επειδή της ανατέθηκε, με την επιστροφή της, η άσκηση καθηκόντων προϊσταμένης! Καθήκοντα που μέχρι χθες ασκούσε η προϊσταμένη η οποία και είχε καταθέσεις αναφορά εις βάρος της Νηπιαγωγού, η οποία υπηρετούσε λίγες μόλις εβδομάδες στο σχολείο αναπληρώνοντας συνάδελφό της, στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, μετά από ένα ατυχές περιστατικό που είχε συμβεί, όταν στις αρχές Οκτωβρίου ένα μικρό παιδάκι πέρασε από ένα κενό στο συρματόπλεγμα της περίφραξης στο διπλανό προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Στα πλαίσια της Ε.Δ.Ε., τότε, την οποία διέταξε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, η συγκεκριμένη Νηπιαγωγός απομακρύνθηκε από το 2ο Νηπιαγωγείο και μεταφέρθηκε σε Νηπιαγωγείο των Γαργαλιάνων όπου και είναι η οργανική της θέση.

Χθες το πρωί, που η Νηπιαγωγός επέστρεψε στο 2ο Νηπιαγωγείο, οι γονείς των μικρών μαθητών του σχολείου ένιωθαν ανακουφισμένοι για την αποκατάσταση της αδικίας που είχε υποστεί η δασκάλα των παιδιών τους και δικαιωμένοι για τον αγώνα τους να λάμψει η αλήθεια! Όπως είπαν χαρακτηριστικά γονείς στο «Θ»: «Η δασκάλα των παιδιών μας, που την αγαπάνε τα παιδιά μας και εμείς, επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκαταστάθηκε η αδικία και έλαμψε η αλήθεια», ενώ δήλωσαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στα καθήκοντα προϊσταμένης που αναλαμβάνει στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών.

Του Ηλία Γιαννόπουλου στο «Θάρρος»

ΣΧΟΛΙΟ
Η Επιβεβαίωση των πολύ συγκεκριμένων πληροφοριών που σας μεταφέραμε την Κυριακή το απόγευμα κάτω από το δημοσίευμα του Θάρρους:
Θυμηθείτε λίγο τι γράφαμε:

Οι τελευταίες πληροφορίες του Φιλιατρά News

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η δασκάλα κ. Χριστοπούλου που απομακρύνθηκε από το νηπιαγωγείο λόγω της αναφοράς που της έκανε η πρώην πλέον διευθύντρια κ. Μαρία Βασιλοπούλου, επιστρέφει στην θέση της και από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα κατέχει την θέση της Διευθύντριας, ενώ μέχρι πρότινος διευθύντρια κ. Βασιλοπούλου καθαιρείται από την θέση της Διευθύντριας.
Η ΕΔΕ που έχει στραφεί πλέον εναντίον της κ. Βασιλοπούλου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και όλα τα ενδεχόμενα για βαριά τιμωρία της κ. Βασιλοπούλου είναι πλέον ανοικτά. Ενδεχομένως και η αλλαγή σχολείου.

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΟ 100%. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν η πιο σωστή απόφαση και όλοι οι γονείς νιώθουμε δικαιωμένοι.
    Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια και δόθηκε δικαιοσύνη σε μια πραγματικά αθώα δασκάλα.
    Ολα εδώ πληρώνονται Μαρία. Το άδικο δεν το θέλει ούτε ο θεός ούτε ο διάολος. Να το θυμάσαι. Και περιμένω να μάθω την τιμωρία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.