Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η Απάντηση Στυλιανίδη για την επιχορήγηση του Συνδέσμου Ύδρευσης "Καπετάν Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων."

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει στο Φιλιατρά News ένα αποκλειστικό θέμα με την κατάθεση Ερώτησης (κλίκ) του τότε Βουλευτή Β' Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Γιάννη Κουράκου (είχε επιφορτιστεί και με προώθηση θεμάτων της Μεσσηνίας λόγω ελλείψεως βουλευτή) σχετικά με την χρηματοδότησης ύψους 200.000 ευρώ βάρος των πιστώσεων 2009 του έργου: 2001ΣΕ05500002 «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας (π.κ. 2155002)».

Στην τότε ερώτηση του ο νυν ...........

Ανεξάρτητος Βουλευτής της Β' Πειραιά ρωτούσε τον Υπουργό Ευρυπίδη Στυλιανίδη να απαντήσει το πού οφείλεται η μη υλοποίηση της Απόφασης αυτής του Υφυπουργού Εσωτερικών, η μη χρηματοδότηση δηλαδή του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας».

Ο υπουργός απάντησε με έγγραφο στον Βουλευτή στο οποίο αναφέρει ότι η εκταμίευση του ποσού θα γίνει σύμφωνα με την νομοθεσία και αφού ελεγχθούν τα παραστατικά με τις δαπάνες του έργου που θα αποσταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το θέμα για την πολύπαθη πόλη των Γαργαλιάνων είναι σοβαρό καθώς ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ κινδυνεύει να χαθεί η χρηματοδότηση από το Υπουργείο.
Το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα (ακόμα και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ως εκτός Ημερήσιας Διάταξης θέμα) προκειμενου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Το Φιλιατρά News σας παρουσιάζει την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης στον Ανεξάρτητο Βουλευτή Β' Πειραιά κ. Γιάννη Κουράκο για το θέμα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ελπίζουμε να έρθει το θέμα πρό ημερησίας Διάταξης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.