Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Καμία παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας. Την Δευτέρα η τελευταία μέρα.

Καμία παράταση δεν πρόκειται να δοθεί για τα τέλη Κυκλοφορίας οχημάτων δήλωσε σήμερα το πρωΐ ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Αρκετός κόσμος ζητάει .......παράταση για κοινωνικούς λόγους προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πληρωμή των τελών είπε ο κ.Θεοχάρης, επισημαίνοντας ότι εάν είναι να δοθεί παράταση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα, τονίζοντας όμως, μιλώντας στο Mega ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετική απόφαση.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Θεοχάρης, μόλις το 60% έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η χθεσινή ημέρα και συνέστησε στους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω e banking με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, ώστε να γλυτώσουν τον μεγάλο χρόνο αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα.

Σημειώνεται ότι πριν ακόμη ανοίξουν οι τράπεζες, σήμερα σε πολλά υποκαταστήματα σχηματίζονται ήδη ουρές. Το ίδιο έγινε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όπου οι ουρές συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα στα υποκαταστήματα τραπεζών, που λειτουργούσαν με διευρυμένο ωράριο.
Στην περίπτωση που δεν δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας, από την αρχή του χρόνου, όσοι δεν έχουν πληρώσει θα κληθούν να καταβάλουν το διπλάσιο ποσό.

"Συνωστισμός", όμως, παρατηρήθηκε και σήμερα στις τράπεζες των Φιλιατρών της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν και σήμερα να πληρώσουν κατά κύριο λόγο εργόσημα τέλη Κυκλοφορίας και δόσεις εφορίας.
Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα εναλλακτικά τραπεζικά δίκτυα, που ορισμένες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας, όπως το interntet banking και phone banking.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.