Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Βγαίνει προσωρινά η… θηλιά για δεκάδες επιχειρήσεις στη Μεσσηνία
Αίσιο τέλος για τα πυρόπληκτα δάνεια


Ένας αγώνας δρόμου, που ξεκίνησε από τοπικούς βουλευτές, ..............



κόμματα, τοπικές οργανώσεις, αλλά και φορείς του νομού (Επιμελητήριο Μεσσηνίας), είχε τελικά αίσιο τέλος, έστω και προσωρινά.

Ο λόγος για τη ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων των Νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Κορινθίας, Αργολίδας και της Ευβοίας που έχουν εγγυήσεις του δανειολήπτη, όπως ακριβώς έγινε και για τα δάνεια που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, θέμα που διευθετήθηκε τους προηγούμενους μήνες.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας υπέγραψε, τελικά, χθες την επίμαχη διάταξη, με την οποία βγάζει προσωρινά τη θηλιά από το λαιμό 18.000 περίπου επιχειρήσεων...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ του "διαστημικού τουρισμού" βάζει την Καλαμάτα ο Μεσσήνιος επιστήμονας της NASA Περικλής Παπαδόπουλος, σε ζωντανή (μέσω skype) εμφάνισή του στην τηλεόραση Best.
Ο κορυφαίος επιστήμονας που προσγείωσε στον Αρη το Curiosity μίλησε για όλους και για όλα και για τη δύναμη των Ελλήνων όταν δρουν ενωμένοι.
Αυτό ειναι το σημερινό πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

"ΜΠΟΝΑΜΑΣ" ΣΑΜΑΡΑ για 18.000 επιχειρήσεις στις πυρόπληκτες περιοχές με την ένταξη στις ευεργετικές διατάξεις επιχειρηματικών δανείων που δεν κάλυπτε η εγγύηση του Δημοσίου. Η δέσμευση του πρωθυπουργού υλοποιήθηκε με την χθεσινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ των Χριστουγέννων εκδηλώσεις, συναντήσεις, κάλαντα και μηνύματα.
ΤΥΠΩΝΟΥΝ τα τέλη κυκλοφορίας αλλά δεν τα πληρώνουν ακόμη. Μέχρι προχθές ένας στους δύο δεν είχε πάει ταμείο.
"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" στα 2,30 ευρώ το κιλό το ελαιόλαδο στην Τριφυλία όπου η παραγωγή αναμένεται να αγγίξει το περσινό όριο των 20.000 τόνων.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ αποζημιώσεων σήμερα απο τον ΕΛΓΑ σε δικαιούχους και στη Μεσσηνία.
Η Περιφέρεια στη Βενετία με το Δήμο Πύλου-Νέστορος.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.