Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα Αναγνώστη: Τι τρέχει με το ΕΚΑΒ?

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.
ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΕΓΙΑ?.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ..............

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!

6 σχόλια:

  1. Μου ερχεται στο μυαλο η παροιμία "του χαριζαν τον γάιδαρο, τον κοιταζε στα δοντια".. Αλλού δε φτάνει ποτέ το ασθενοφόρο και στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι αν ειναι του ΕΚΑΒ ή του Δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την περιπτωση το εκαβ να ηταν σε αλλο περιστατικο η να ηταν 60 λεπτα μακρια την εχει υποψιαστει ο φωστηρας , δαιμονιος αναγνωστης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω πρόταση :ο συγκεκριμένος αναγνώστης ας στείλει μια επιστολή στο ΕΚΑΒ , να ενημερώσει πότε σκοπεύει να τρακάρει πάλι , ώστε να τον περιμένουν 2 κινητές μονάδες και ένα ελικόπτερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ ΣΟΥ; ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κλασσικός Ελληνάρας. Θέλουμε έξω απο το σπίτι μας ένα ασθενοφόρο stand by(του ΕΚΑΒ, όχι ότι να'ναι), εναν αστυνομικό να μας φυλάει, ένα εκχιονιστικό να καθαρίσει τον δρόμο(αν χιόνιζε στην περιοχή) και ένα διασωστικό του λιμενικού μην τυχον και πλυμμηρήσουμε και δεν μπορουμε να βγούμε από το σπίτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε όταν δεν υπήρχε το ΕΚΑΒ για ρώτα τον Λάμπρο τον οδηγό του ασθενοφόρου της Χώρας τι τραβάγαμε και πως κάναμε διακομιδές περιμένοντας καμιά φορά και από Κυπαρισσία να έρθει ασθενοφόρο.Αντι να δραστηριοποιηθείτε για να έρθει και δεύτερο όχημα στην περιοχή ασχολείσθε με ψιλοκάθαρο.Ενας πρωην αγροτικός ιατρός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.