Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου η πληρωμή του υπολοίπου 50% της επιδότησης

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου πρόκειται να δοθεί το υπόλοιπο ..............

50% της ενιαίας ενίσχυσης για το 2012 στους αγρότες, ύψους 1,1 δισ. ευρώ, έπειτα και από την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων.

Το συνολικό ποσό της ενιαίας ενίσχυσης ανέρχεται σε 2,2 δισ. ευρώ και επρόκειτο να δοθεί, σύμφωνα με τις διαδικασίες, εξ ολοκλήρου το Δεκέμβριο. Ωστόσο, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεδομένου του προβλήματος ρευστότητας των παραγωγών, είχε ζητήσει και έγινε αποδεκτό από την Ε.Ε., να καταβληθεί τον Οκτώβριο το 50% της ενίσχυσης ως προκαταβολή. Έτσι, στις 20 Οκτωβρίου πιστώθηκε σε περίπου 680.000 δικαιούχους το ποσό των 1,1 δισ. ευρώ, ενώ επιλύονται σταδιακά τα ειδικά προβλήματα (π.χ. αγροτεμάχια σε αναδασωτέες περιοχές) που επηρέασαν την πληρωμή σε 6.300 δικαιούχους.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τα οικονομικά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας;
Το δραματικό αυτό ερώτημα προβάλει στο πρώτο θέμα η σημερινή «ΦΩΝΗ» με δηλώσεις τόσο του αποκεφαλισθέντος διευθυντικού στελέχους Νίκου Σαρδέλη, όσο και του προέδρου του προσωρινού Δ.Σ. του Συνεταιρισμού που διαχειρίζεται την πρ. ΕΑΣ, Κώστα Κατσούλη.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
● ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Σαμαρά για την «επόμενη μέρα» στο Υπουργικό Συμβούλιο και εντολή στους υπουργούς να «τρέξουν». Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός στου Μαξίμου, αλλά στα υπουργεία.
● ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Filoxenia 2012.
● ΣΕ ΚΑΛΗ κατάσταση τα νερά της Μεσσηνίας, σύμφωνα τα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν σε σύσκεψη στο Διοικητήριο υπό τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά με συμμετοχή του ΕΛΚΕΘΕ και εκπροσώπων της Επιστημονικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παρακολούθησης.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είχε χθες στην Τρίπολη ο πρέσβης του Βιετνάμ, όπου και προδιέγραψαν το πλαίσιο συνεργασίας.
● ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ (Αρθρο του γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας Δημ. Οικονομάκου)
● ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ και οι προτάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου
(ΕΣΕΕ) για τα εργασιακά ζητήματα.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.