Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Πάνω από 8.000 ευρώ παίρνουν οι βουλευτές [ VIDEO ]

Θίχτηκαν όλες οι πτέρυγες της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, με την αναφορά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον απαράδεκτα υψηλό βουλευτικό μισθό.

Συνολικά το ποσό που παίρνουν οι βουλευτές ξεπερνά τις 8.000 ευρώ. Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε ένα εκκαθαριστικό βουλευτικής αποζημίωσης. Στο τελικό ποσό προσθέστε 20% (η νόμιμη εισφορά στο κόμμα) και μερικές συνεδριάσεις επιτροπών (150 ευρώ έκαστη).

Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας, γιατί ............

τόσα χρόνια οι βο(υ)λευτές δε λένε λέξη για τους μισθούς τους και την ίδια ώρα τσακίζουν τον ελληνικό λαό με φόρους και περικοπές. Η Χρυσή Αυγή έχει προς τιμήν της καταθέση πρόταση νόμου για τις απαράδεκτες παροχές στα κόμματα, πρόταση νόμου που αρνούνται να φέρουν στην ολομέλεια οι διεφθαρμένοι παράγοντες της κλεπτοκρατίας.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες όμως, είμαστε μάγκες και κάθε 1η του μήνα καταθέτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της αμοιβής στο κομματικό ταμείο. Τα ακουμπάμε στο κόμμα κι από εκεί επιστρέφουν στον ελληνικό λαό μέσω του κοινωνικού έργου και δεν τα κρατάμε για πάρτη μας.

Δείτε έγγραφο μισθοδοσίας και Video





3 σχόλια:

  1. Διαφωνώ σε πολλά με τον Κασιδίαρη, σε παρα πολλά και κυρίος με την ένταση που έχει όταν μιλάει, αλλά σήμερα του βγάζω το καπέλο , παρουσίασε αληθή στοιχεία και''έκραξε'' το εθνικό καλεσμένο όλων των καναλίων, τον παντογνώστη!!!Μας βοήθησε να δούμε ξεκάθαρα το λόμπυ των Βουλευτών, που ειναι στην πλειονότητας τους βολεμένοι για τα καλά και ζουν σε άλλο κόσμο και διοικούν σαν να είμαστε ιθαγενείς, προασπίζοντας μόνο τα συμφέροντα τους και όχι αυτά του λαού όπως οφείλουν.

    Με εκτίμιση
    ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τους ψηφισω διοτι ειναι αποτελεσματικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ,ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2ο ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΚΑΙ ΟΙ 300 ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ,ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.