Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Νέα συνεδρίαση του Ελεγκτικού για το Παραδείσια - Τσακώνα

Από «τα χείλη» του Ελεγκτικού Συνεδρίου «κρέμονταν» μέχρι ..............

χθες το μεσημέρι οι φορείς της Μεσσηνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά στην τύχη του οδικού τμήματος Παραδείσια-Τσακώνα.

Κι όπως όλοι είχαμε αντιληφθεί, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, το πόρισμα ήταν αρνητικό! Κάτι τέτοιο σημαίνει «πάγωμα» των τελικών κατασκευών και αναβολή της παράδοσης του δρόμου για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πλέον το υπουργείο αναμένεται να κινηθεί προς την υποβολή αιτήματος ανάκλησης της απόφασης, ενώ εκτιμάται πως - και με την πίεση που έχει ασκηθεί υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού - άμεσα θα γίνει η νέα συνεδρίαση του Ελεγκτικού (οι πληροφορίες μας λένε την ερχόμενη εβδομάδα), για να ξεπεραστεί το όλο πρόβλημα και να δοθεί, επιτέλους, ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΚΕΡΑΥΝΟΙ από τον δήμαρχο για την Τσακώνα. «Θα τους φάει η βουή του κόσμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παν. Νίκας για τον αυτοκινητόδρομο.
Η αρνητική απόφαση με 2-1 του Ελεγκτικού Συνεδρίου «φρενάρει» το δρόμο και το υπουργείο Υποδομών θα υποβάλλει αίτημα ανάκλησης.
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΟΙ ΔΗΜΟΙ στηρίζουν (και πληρώνουν) για τον τουρισμό στη Μεσσηνία και με φορέα υλοποίησης το Επιμελητήριο προχωρούν στην καθιέρωση πτήσης από και προς Μιλάνο για 30 εβδομάδες, κάτι που θα φέρει έσοδα περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.
• ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ στην περιφέρεια με τα Επιμελητήρια, τους Εμπορικούς Συλλόγους με το ΕΤΕΑΝ, ο διευθύνων σύμβουλος του οποίου δήλωσε ότι: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι προχωρημένη με τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης της Επιχειρηματικότητας».
• ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ προστασία των ακτών από Αρχοντικό μέχρι Κιτριές (Σύσκεψη εργασίας υπό τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά με τη συμμετοχή του δημάρχου Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρα).
• ΑΝΟΙΓΕΙ μέχρι αύριο το μεσημέρι ο κλάδος της Μεσσήνης του αυτοκινητόδρομου.
• ΜΕΧΡΙ το παγκάρι της εκκλησίας Εισόδια της Θεοτόκου στην Κυπαρισσία «χτύπησαν» αδίστακτοι διαρρήκτες, ενώ «μπούκαραν» νύχτα σε σπίτι στα Φιλιατρά ξαφρίζοντας χρήματα και κοσμήματα.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.