Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η Λιάνα Καννέλη όταν δεν κλαίει .... σφάζει Μενσεβίκους... [ VIDEO ]

Του πρώην Διαχειριστή μας.

Είδαμε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Καννέλη να κλαίει για μία ομολογουμένως ατυχή φάρσα που της έκαναν από την εκπομπή "Συντέλεια" του ΣΚΑΙ οι συντελεστές της.
Σοκαρισμένη λοιπόν η Λιάνα, μας περιέγραψε κλαίγοντας τον τρόμο που έζησε μόλις βγήκε για διάλειμμα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου αντικρίζοντας μπροστά της δυο γάντια του Μπόξ.
Τρομαγμένη και σοκαρισμένη η Λιάνα μας ..........

θυμήθηκε με τρόμο τις ανάποδες που έφαγε από τον Κασσιδιάρη στον ΑΝΤ1. (κλικ)
Μας θύμισε παλιές καλές εποχές του Ελληνικού κινηματογράφου με την πρωταγωνίστρια Μάρθα Βούρτση και τα κλάματα της.

Αλήθεια. Τι κάνει η Λιάνα μας όταν δεν κλαίει σε απευθείας σύνδεση και δεν αντικρίζει στο διάλειμμα δυο γάντια του μποξ σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της;
Σφάζει Μενσεβίκους!!! Τάδε έφη η Λιάνα Καννέλη στην εκπομπή "Πρωϊνό ΑΝΤ1" του Γιώργου Παπαδάκη πριν λίγους μήνες.... Στις 8 Ιουνίου 2012.

Στο πρώτο από τα δυο video που ακολουθούν δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με την Καννέλη να δηλώσει η ίδια "Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε τους έσφαξα. Και όταν θα έρθει η ώρα θα σφάξω κι εσένα." είπε η Λιάνα μας απευθυνόμενη στον Αργύρη Ντινόπουλο.
Η ίδια η Λιάνα προκαλεί. Εστω και λεκτικά μόνο προκαλεί.

Και αμέσως μετά δείτε το κλάμα στην Πόπη Τσαπανίδου.

Δεν λέμε ότι η Λιάνα μας δεν τρόμαξε από την ατυχή φάρσα των συντελεστών της εκπομπής "Συντέλεια". Απεναντίας μάλιστα. Αλλα τουλάχιστον είναι υποκρισία από την μία να δηλώνεις έστω και λεκτικά ότι σφάζεις Μονσεβίκους όπως δηλώνεις και απο την άλλη να μας το παίζεις τρομοκρατημένη και κλαίουσα on air.
ΕΛΕΟΣ ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ.

Μια εικόνα λένε είναι 1.000 λέξεις. Ενα video, πόσα εκατομμύρια λέξεις είναι???

Δείτε τα δύο Video





4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ-ΦΑΡΣΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΑ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΣΑΤΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.................. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ Μ' ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ... ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΡΣΕΣ ΚΑΤΑ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;; ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΛΙΑΝΑ... ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τελευταια αυτο το αριστερος δεξιος έχει έρθει τόσο πολύ και πάλι στορ προσκήνιο. όυτε στο 46 να μασταν Μήπως Βολεύει?Ρε ξεκολλάτε, το άρθρο εξέφρασε μια άποψη, και την στήριξε, τα αριστερα δεξιά τι δουλεία εχουν πάλι??? Ξεκολλάτε συνέλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTAN XTIZANE TOYΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΑ ΤΟΤΕ??
    ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ???
    Η ΛΙΑΝΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ...
    ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.