Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. Τριφυλίας πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πετράκος ο οποίος μετά μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση του πολιτικού φορέα στο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής τον οποίο υποδέχθηκε ο ...........

Δήμαρχος κ. Κόλλιας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τόνισε ότι είναι έτοιμος να αναδείξει ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και θα είναι ενεργός συμπαραστάτης του στη Βουλή. Έθεσε θέματα όπως την μεταφορά των μαθητών αλλά κυρίως ανέλυσε το αποτέλεσμα της συνεργασίας που είχε με τον γραμματέα λιμενικής Πολιτικής κ. Μουτζούρη μετά από ερώτησή του στη Βουλή για το θέμα των κρουαζιεροππλοίων που χωρίς έλεγχο αφήνουν τα απόβλητα που έχουν στην θαλάσσια περιοχή με αποτέλεσμα μετά από καταγγελίες να προκαλείται όχληση σε λουόμενους και πολίτες που βλέπουν να επιπλέουν περίεργα λύματα στην περιοχή μας καθώς όπως εξήγησε ο Βιολογικός της Κυπαρισσίας λειτουργεί και δεν δικαιολογείται τέτοιας μορφής ρύπανση.

Για το θέμα μάλιστα ζήτησε να υπάρξουν παρεμβάσεις αλλά και επιστολές στον αρμόδιο φορέα μετά την θετική συζήτηση που είχε με τον Γραμματέα λιμενικής πολιτικής, ωστόσο δήλωσε ότι περιμένει τις εξελίξεις. Πάντως δεν ήταν πειστικές οι απόψεις του υπουργείου καθώς στη συνεδρίαση πήρε τον λόγο Πρόεδρος κοινότητας ο οποίος αποκάλυψε με αφορμή γνωριμία του στο χώρο ότι η Κυβέρνηση αφήνει τους εφοπλιστές να αδειάζουν σιωπηλά λύματα στις θαλάσσιες περιοχές. Αν αυτό αληθεύει αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟ.Υ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Παράλληλα ετέθη το θέμα του λουκέτου στη ΔΟΥ Τριφυλίας για το οποίο ο Δήμος Τριφυλίας θα στείλει ψήφισμα στα αρμόδια υπουργεία εξηγώντας ότι οδηγούνται σε λουκέτο νευραλγικές υπηρεσίες της πολιτείας και δηλώνεται η αδυναμία του κράτους να συγκροτήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς. Μάλιστα αναφορά για το θέμα έκανε η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Πανουσιοπούλου η οποία αναφέρθηκε στη βιωσιμότητα της ΔΟΥ Τριφυλίας με το επιχείρημα ότι εξυπηρετεί περισσότερους από 30.00 πολίτες και όσοι πέρασαν να εξυπηρετηθούν, ενώ υπήρξε σημαντική εισροή εσόδων εκφράζοντας την απορία της για το μέλλον του δημόσιου βίου. 'ΦΩΝΗ'

Kyparissiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.