Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Καβγάς Παπαδάκη - Γεωργιάδη με σκληρές εκφράσεις

Για το επίδομα γάμου που εξακολουθούν να λαμβάνουν οι δημοσιογράφοι -όσο ισχύει η συλλογική σύμβαση εργασίας-, παρολίγο να «πιαστούν στα χέρια» ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Αντάλλαξαν μάλιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς και τελικά έπεσαν... διαφημίσεις.

«Εάν έχετε αξιοπρέπεια να πείτε ότι δεν ............

θέλω να μου πληρώνει ο φτωχός πολίτης το τηλέφωνο!», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τα 200 ευρώ το μήνα που παίρνουν οι βουλευτές, ώστε να πληρώνουν τα τηλέφωνά τους.

«Αυτά όχι σε μένα!», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Θίξαμε την ιερά αγελάδα της δημοσιογραφίας».

«Τι λαϊκισμός Χριστέ μου!», αναφώνησε ο παρουσιαστής και τόνισε: «Ο κ. Γεωργιάδης ανήκει στη μειοψηφία των πολύ καλά αμειβομένων. Πάρα πάρα πολύ καλά αμειβομένων»!

Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ: «Μαζί είμαστε, δεν είμαι μόνος μου».

New Post

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν εκτός από τους βουλευτάκηδες με τα ευκόλως απονεμόμενα πιστοποιητικά, πτυχία κλπ... λόγω προϋπηρεσίας αφισοκόλλησης στα παν/μια, σοβαροί καθηγητές που κάνουν προτάσεις.
    Ο κύριος Χρυσόγονος έκανε λόγο στη real για δασμούς επί των εισαγωγών ειδικά όταν υπάρχει -λόγω έκτακτης ανάγκης- σχετική πρόβλεψη.
    Σχεδόν σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα -δυστυχώς πλην ΝΔ (κομματάνθρωποι ως το μεδούλι), και Χρυσή Αυγή (γνώστες μόνο στο μπινελίκι και τα κλωτσομπούνια)- , υπάρχουν καταρτισμένοι άνθρωποι με προτάσεις και ιδέες πχ συριζα, εκτός από ανταρσύες, συνιστώσες και λοιπά πανηγύρια, υπάρχει ο κ. Μητρόπουλος για τα εργασιακά, η νεαρή Ζωή Κωνσταντοπούλου κοκ...
    Στους αν.ελλ ο Μαριάς, στη Δημ.Αρ ο Πανούσης, στο πασόκ ο Μανιάτης κλπ..., συντάξτε ένα σχέδιο, λειτουργήστε με ομαδικό πνεύμα, ως μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, ως μορφωμένοι άνθρωποι, με πατριωτισμό και μακριά από ιδεοληψίες.
    Στήστε στον τοίχο αυτούς τους αχυρανθρώπους της πολιτικής που μας σπρώχνουν στο αδιέξοδο χωρίς εναλλακτικές προοπτικές, κάντε αξιόλογες παρεμβάσεις.
    Εξαθλιώνεται η κοινωνία δεν το βλέπετε;
    Δεν είναι δυνατόν να ψηφιστούν αυτά τα εκτρωματικά μέτρα, ενώ η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή στο παραγωγικό της προφίλ και προτείνεται φόρος στα αγροτεμάχια την ίδια στιγμή, ενώ τρία χρόνια τώρα οι κομματάρχες ορίζουν ποιος θα παράγει και τι.
    Κάποιος καθηγητής με την ερευνητική του ομάδα, έκανε αναλογιστική μελέτη σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο και ανακάλυψε παραπάνω απόδοση εφάπαξ από αυτή που θα αντιστοιχούσε κανονικά, ο φόρος στα αγροτεμάχια είναι η λύση;;
    Παραμερίστε τη κατεστημένη γνώση, όπως επισημαίνει ο Κοντογιώργης, δώστε προοπτική στους νέους πτυχιούχους που μεταναστεύουν ή μαραζώνουν εδώ μέσα, δεν μπορεί σε μια πόλη να υπάρχουν παρεμφερή τμήματα σπουδών και κάθε πόλη της επαρχίας να φιλοξενεί παν/μια...
    Σώστε την Ελλάδα, σκεφτείτε ομαδικά, μη μας οδηγείτε σε αμφιλεγόμενες πολιτικές επιλογές, εξορθολογήστε τη μεταναστευτική πολιτική, δεν είναι δυνατόν να καταστεί μια ήπειρος και πολύ περισσότερο μια χώρα χωνευτήρι ανθρώπων ανά το κόσμο.
    Βοηθήστε οι άνθρωποι με μια παιδεία, συνεννοηθείτε και κλείστε το στόμα των Βορίδηδων με τους πλειστηριασμούς, ή του κάθε άδωνι, ή Ντινόπουλου που κραυγάζουν.
    Είναι τεράστια η ευθύνη που επωμίζεστε!
    Δεν μπορεί ετούτες τις ώρες να μην υπάρχουν λεβέντες και λεβέντισσες να ορθώσουν ανάστημα και να κάνουν υγιείς προτάσεις με πατριωτικό πνεύμα!

    Είναι ντροπή πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.