Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Διακίνηση λαθραίων τσιγάρων από εταιρείες κατεψυγμένων

Στα ίχνη τεράστιου κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, στο ..............

οποίο εμπλέκονται εταιρείες τροφίμων και μεταφορών, δικηγόροι και, εν γένει, επιχειρηματίες και πολλοί ιδιώτες, βρίσκεται η ΕΛΑΣ μετά από πολύμηνη έρευνα.

«Βιτρίνα» του λαθρεμπορικού κυκλώματος θεωρούνται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δύο εταιρείες που πωλούν κατεψυγμένα τρόφιμα, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 25 άτομα. Μάλιστα, επείγον έγγραφο για άνοιγμα των λογαριασμών δεκάδων μελών του κυκλώματος έχει σταλεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου από την ΕΛΑΣ στις αρμόδιες υπηρεσίες για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Με την υπόθεση ασχολούνται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντός κι εκτός Αθηνών, ενώ μεγάλο τμήμα της έρευνας γίνεται στην Πελοπόννησο.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μέρκελ και το μήνυμα στήριξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δικαιώνει την πολιτική επιλογή Σαμαρά και της τρικομματικής κυβέρνησης, παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Έτσι ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός κερδίζει το στοίχημα παραμονής της χώρας στο ευρώ.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε:
● ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ-φάντασμα το 40%, ενώ στη Μεσσηνία 84 συνεταιρισμοί δεν απογράφηκαν και πολλοί είναι ανενεργοί.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ αρχαιολογικά βυζαντινά μνημεία προωθούνται στο Δήμο Μεσσήνης.
● ΜΕΛΕΤΗ για αντιμετώπιση της λυματολάσπης αναθέτει η ΔΕΥΑΚ, ενώ αναβλήθηκε λόγω αποχής μηχανικών (συνεχίζουν μέχρι 18 Οκτωβρίου) από το διαγωνισμό.
● ΣΥΣΚΕΨΗ στην Περιφέρεια για την καινοτομία και το στρατηγικό σχεδιασμό της Πελοποννήσου.
● ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ οι δικηγόροι της Καλαμάτας για το Επικουρικό Κεφάλαιο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.