Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στα χέρια του Δήμου Τριφυλίας η μελέτη για την Αναδιαρρύθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας [ VIDEO ]

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

Στα χέρια του νοσοκομείου Κυπαρισσίας βρίσκεται από χθες το πακέτο με την μελέτη αναδιαρρύθμισης του ισογείου του Νοσοκομείου προϋπολογισμού 1.262.959,00 €, όπως πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει στο Φιλιατρά News (Κλίκ).

Σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Διοικητής του ...........

νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Μπόζος παρέδωσε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας την μελέτη του έργου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μέσω της περιφέρειας Πελοποννήσου από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013.
Στην συνάντηση παρέστησαν εκτός του κ. Μπόζου, ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος, ο Προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας και μηχανικοί.
Είναι ένα έργο το οποίο έχει υπογραφεί από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο όπου θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από το ΕΣΠΑ.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Αναπληρωτής διοικητής του Nοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Μπόζος είπε ότι μετά την κοινή συνέντευξη τύπου (κλίκ) που είχαν κάνει οι κ. κ. Μπόζος και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, μετα και την παραλαβή των τευχών δημοπράτησης του έργου αναδιαρρύθμισης του ισογείου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, σήμερα προχωράμε στην υλοποίηση του έργου.
Ο κ. Μπόζος αναφέρθηκε και στο δεύτερο μεγάλο έργο του νοσοκομείου ύψους 400.000 ευρώ που αφορά την εγκατάσταση υποσταθμού μέσης τάσης.
Διαφώνησε με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί υποβάθμισης του νοσοκομείου ζητώντας από όποιον έχει στοιχεία που να δείχνουν ότι θα υποβαθμιστεί να τα καταθέσει και τόνισε ότι αυτά τα δυο έργα θα αναβαθμίσουν το νοσοκομείο.

ο κ. Μπόζος ερωτώμενος από τον συνεργάτη μας για τις ελειψεις σε προσωπικό είπε ότι είναι ένα σοβαρό θέμα το οποίο έχει αναφερθεί αλλά λόγω των άσχημης οικονομικής περιόδου που περνά η Ελλάδα έχουν σταματήσει οι προσλήψεις.
ωστόσο το νοσοκομείο έχει προσλάβει ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι για την λειτουργία του νοσοκομείου. Αναμένουμε την έγκριση για να εγκριθούν οι διορισμοί.
Αυτό είναι θέμα που μας απασχολεί.

Ερωτώμενος ο κ. Μπόζος για την κριτική που δέχεται από Site και blog όπως το Φιλιατρά news ο κ. Μπόζος είπε ότι η κριτική είναι κινητήρια δύναμη για το νοσοκομείο. Ασφαλώς θα γινουν λάθη και παραλείψεις και αυτό τους κανει να γίνονται καλύτεροι. Μας κάνει να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν τον ενδιαφέρει η κριτική του καφενείου. Τα πάντα ξεκινούν απο το ότι πρέπει να εξυπηρετήσουμε τους Δημότες του Δήμου Τριφυλίας και τους επισκέπτες μας.

Δείτε τι δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο κ. Μπόζος στην κάμερα του συνεργάτη του Φιλιατρά News.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.