Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Τοξικομανής λήστεψε δύο 19χρονους για 14 ευρώ!

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα νεαρό ζευγάρι, όταν..........


ένας 44χρονος χρόνιος τοξικομανής τούς απείλησε με όπλο.

Στις 3.20 τα ξημερώματα ένας 19χρονος μαζί με την επίσης 19χρονη φίλη του, οι οποίοι κατάγονται από την Αθήνα, επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι που διέμεναν.

Όπως περιέγραψε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ενώ περπατούσαν με τη φίλη του επί της οδού Μαυρομιχάλη, λίγο πριν φτάσουν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, είδαν από την αντίθετη κατεύθυνση έναν άντρα, επίσης πεζό, να έρχεται προς το μέρος τους.

Όταν τους πλησίασε και λίγο πριν διασταυρωθούν, με μια απότομη κίνηση έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του ένα μαύρο πιστόλι, το έστρεψε πάνω τους και τους ζήτησε να κάνουν στην άκρη και να είναι ήσυχοι. Τους έβαλε ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και ζήτησε τα χρήματά τους.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ για τα λιμάνια και τις σημαντικές διεργασίες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, παρουσιάζει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η «ΦΩΝΗ». Πάντως ο δήμαρχος Παν. Νίκας βάζει «κόκκινη γραμμή» τη χερσαία ζώνη, ενώ Τατούλης και Ανωμερίτης συζήτησαν για την ένταξη των περιφερειακών λιμανιών στα διεθνή σχέδια για την κρουαζιέρα.
Στο σημερινό φύλλο διαβάστε ακόμη:
● ΣΚΛΗΡΗ απάντηση της αντιπερεφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου στους βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ για την ερώτησή τους με στόχο το Περιφερειακό Ταμείο Επιχειρηματικότητας.

● ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η κινδυνολογία για τις αγροτικές επιδοτήσεις μετά το 2013 ζητά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη Αθ. Τσαυτάρης, ενώ παράλληλα τονίζει ότι οι ευρωπαϊκές επιδιώξεις για την ενίσχυση της παραγωγής τροφίμων συμφέρει την Ελλάδα.
● ΤΟ ΠΑΣΟΚ γιόρτασε με ηχηρές παρουσίες αλλά και απουσίες τα 38α γενέθλιά του, παρουσιάζοντας το νέο σήμα του που είναι ο επτάκτινος (από εννιάκτινος) πράσινος ήλιος. Αρθρο της Νάντιας Γιαννακοπούλου για το νέο ΠΑΣΟΚ.
●ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ «κουρεύει» 150 ειρηνοδικεία, στο μείον έξι η Μεσσηνία (ποια καταργούνται)
● ΛΗΣΤΕΙΑ και απόπειρα με συλλήψεις στη Μεσσηνία, γκανκστερική δολοφονία στην Ηλεία.
● ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του 6ου Τόμου του «Μεσσηνιακού Ημερολογίου» μιας σημαντικής έκδοσης του συγγραφέα Χρήστου Κ. Ρέππα (όλα τα περιεχόμενα του νέου τόμου)
● ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υποτροφιών για Μεσσήνιους φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.
● ΑΡΘΡΑ – ΣΧΟΛΙΑ, παρεμβάσεις, πολιτισμός, αθλητισμός, και τοπικές ειδήσεις συμπληρώνουν την ύλη της σημερινής «ΦΩΝΗΣ»

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.