Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Απάντηση του βουλευτή της Χ.Α Δημήτρη Κουκούτση για το περιστατικό στο προαύλιο της Βουλής.

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της Βουλής την Παρασκευή το απόγευμα σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπριστή και όχι μόνο της "Μαρφιν" αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των "λαθροπακιστανών" και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση "λαθρομεταναστών" Αslam.
Ποιός είναι ο Αslam που απειλεί με πόλεμο τους ........

Ελληνες;
Ποιός είναι o Αslam που βάζει τους "λαθρομετανάστες" να βεβηλώνουν τον Αγνωστο Στρατιώτη;
Από πότε η "λαθρομετανάστες" έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν κατά παράβαση του Συντάγματος και να φτιάχνουν συλλόγους ενώ δεν είναι νόμιμοι στη χώρα;
Πώς πήρε ο Αslam κόκκινη κάρτα από το Αλλοδαπών ενώ ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα όχι για τις "ιδέες του" αλλά για διακίνηση "λαθρομεταναστών";

Κύριε Δένδια ξέρετε τίποτα; Μάλλον όχι. Μάλλον να κάνουμε επερώτηση για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Οσο για την "καλή μας" συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, της ευχόμαστε περαστικά. Οχι γιατί είναι άρρωστη αλλά γιατί έχει χάσει την επαφή με το πολιτικό περιβάλλον του σήμερα. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι "Εθνικιστές" είναι και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο και θα παρεμβαίνουν παντού.
Εμπρός να πάρουμε την κατάσταση στα "χέρια μας" και να "καθαρίσουμε" τη χώρα από την "λατθρομετανάστευση".
Χρυσή Αυγή παντού να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.