Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ BEACH PARTY ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΟ BEACH PARTY ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ



Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Καλονερού σας εύχεται Καλό μήνα και είναι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το προγραμματισμένο για σήμερα 1 Αυγούστου BEACH party στο Στόμιο Φιλιατρών αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Η εκδήλωση του πάρτυ θα ............

ανακοινωθεί σύντομα καθώς μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία και σε άλλο χώρο από τον προκαθορισμένο.

Για το θέμα αφού αρχικά ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους πολλούς φίλους μας, θέλουμε να εξηγήσουμε ότι η αναβολή του ΠΆΡΤΥ δεν οφείλεται σε εμάς. Αλλά σε εκείνους που θεωρούν με αστείες ή νομοφανείς δικαιολογίες, ότι η παραλία είναι δική τους και δεν ανήκει στο κόσμο. Ιδίως σε όσους νομίζουν ότι η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ προβολή του τόπου μας και του ενιαίου Δήμου μας αποτελεί προνόμιο ολίγων. Προφανώς πάνω στην ημιμάθεια αλλά κυρίως στην μετριότητά τους λησμονούν ότι μια περιοχή όπως η Τριφυλία και δη τα Φιλιατρά έχει τουριστική ανάπτυξη ιδίως τώρα που έρχονται επισκέπτες. Αλλά κυρίως διακατέχονται από απουσία φιλοσοφίας θέλοντας να αποκομίσουν την ανυπαρξίας τους.

ΕΜΕΙΣ από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι 1ον θα διαφυλάξουμε την νομιμότητα όχι μόνο των πράξεών μας αλλά κυρίως θα καταγγείλουμε όσους αυθαιρετούν παντού και πάντα, 2ον δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε προσωπικές διαμάχες και φιλοδοξίες καθώς το συλλογικό πνεύμα των εκδηλώσεων αποτελεί για εμάς κορωνίδα του πολιτισμού μας. 3ον Καλούμε την τοπική αυτοδιοίκηση να λάβει θέση και τους φορείς που εμπλέκονται να επιτρέπουν συλλογικές δράσεις σε εκδήλωση παρομοίου ενδιαφέροντος.
Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Κyparissiotis

16 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    Το πρώτο beach party που ανακοινώθηκε ήταν αυτό της Εράνης.
    Γιατί να μπεί σφήνα ένα άλλο; Πιο μετά δεν μπορούσε να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυριστήκατε χρήμα και προοπτική και αρχίσατε και μαζέυεστε...Δεν πάτησε ποτέ ούτε ένας Κυπαρισσιώτης να πιεί έναν καφέ στα Φιλιατρά να υποστηρίξει τον ενιαίο Δήμο και την ''συλλογική προσπάθεια'' για την τουριστική προβολή του δήμου...Δεν έχετε περάσει ποτέ τα διπόταμα ουτε ξέρετε ποια μαγαζιά,ταβέρνες,καφετέριες κτλ έχουν τα Φιλιατρά και θές να μας πείσεις αγαπητέ συντάκτη ότι σας πήρε ο πόνος για την τουριστική προβολή των Φιλιατρών????
    Μόνο τον Αγρίλη ξέρατε και τώρα αρχισατε να μαθαίνετε και το Στόμιο,ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν τα καλοκαιρινά Φιλιατρά...
    Εσύ που διακατέχεσαι από ''φιλισοφία'' άσε τους Φιλιατρινούς να ''αποκομίσουν την ανυπαρξία τους''(μας έβγαλες τα μάτια αδερφέ με το συντακτικό και τον συνδυασμό λέξεων)θεματοφύλακα της νομιμότητας...Και εμείς πάλι θα ερχόμαστε να αφήνουμε τα χρήματα μας στην όμορφη πόλη σας μην ανυσηχείς δεν σας ξεχνάμε...Βλέπεις ο φιλιατρινός δεν έχει ταμπού,δεν σνομπάρει κανέναν και τον ενδιαφέρει μόνο να περάσει καλά...Το ξέρουν καλά οι ιδιοκτήτες μαγαζιών και της Κυπαρισσίας και της Μαράθου...
    Αυτή είναι η αλήθεια...Όπως είπες και ο φίλος πιο πάνω ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΛΛΟΥ...όχι στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ...

    Κουτσογιάννης Ζαφείριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον 4:03μ.μ
    Φίλε μετα απο συννενόηση και με τον άλλο διαχειριστή αναγκάστηκα να σου διαγράψω το σχόλιο όχι για άλλο λόγο αλλα για να σου ζητήσω να αναιρεσεις το πρώτο σου σκέλος (Για κατι χρωστάει ... που έγραψες.)
    Το υπόλοιπο ηταν ΟΚ.
    Σε παρακαλώ πολύ χωρίς να αναφερθείς στο πρώτο σκέλος ξανακάνε το σχόλιο σου και αναφέρσου μόνο στην Εράνη.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις τους λόγους.

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε οχι κ παρτυ της ερανης...του σουρευη κ του λαγαρη ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμμια σχεση με ΕΡΑΝΗ αγαπητοι φιλοι......ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Δεν μπορει να κανει παρτυ απο μονος του ο καντινιερης και ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΜΑΣ ...( ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ) ετσι γινεται καθε χρονου ....ετσι θα γινεται και τα υπολοιπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη ρε παιδιά, ο καντινιέρης δεν πλήρωσε -αδρά μάλιστα- για την εκμετάλλευση της παραλίας???
    Και μάλλιστα έχει τιμές ΜΥΚΟΝΟΥ μπας και -μες την αφέλειά του- βγάλει λίγη χασούρα???
    οι αρπαχτες και οι σφήνες τι θέση έχουν???
    Μήπως ξεφύγαμε εντελώς???
    Δηλαδή τέτοιες εποχές, και να θες να είσαι βόδι δεν σου επιτρέπεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς: Κουτσογιάννης Ζαφείριος
    Λες:
    Μυριστήκατε χρήμα και προοπτική και αρχίσατε και μαζέυεστε...
    (δεν συμφωνώ, παρασυμφωνώ …καλά το ξεκίνησες)
    Δεν πάτησε ποτέ ούτε ένας Κυπαρισσιώτης να πιεί έναν καφέ στα Φιλιατρά
    (να έρθει στα φιλιατρά να απολαύσει τι; τον καφε;;;; αρχίζεις και μας τα χαλάς)
    να υποστηρίξει τον ενιαίο Δήμο και την ''συλλογική προσπάθεια'' για την τουριστική προβολή του δήμου...
    (Α μάιστα τωωωρα κατάλαβα, να κάνω 20 χιλιόμετρα πήγαινε έλα βενζίνη, σε ένα μερος που δεν έχει τίποτα να δω, τίποτα να ευχαριστηθώ, μόνο έργα κίτς, μόνο και μόνο για να υποστηρίζω την ''συλλογική προσπάθεια'' – άρχισες και δεν μας τα λες καλά).
    Δεν έχετε περάσει ποτέ τα διπόταμα ουτε ξέρετε ποια μαγαζιά,ταβέρνες,καφετέριες κτλ έχουν τα Φιλιατρά και θές να μας πείσεις αγαπητέ συντάκτη ότι σας πήρε ο πόνος για την τουριστική προβολή των Φιλιατρών????
    (υποστηρίζεις κάποιο μέρος όταν πας σε αυτό, π.χ. στο στόμιο - ενώ έχεις την επιλογή να πάς σε κάποιο άλλο εξίσου καλό μέρος - π.χ. σε κάποια άλλη παραλία του κυπαρισσιακού κόλπου, δεν πάς κάπου που σου είναι αδιάφορα ως απωθητικά μόνο και μόνο για… υποστήριξη, αυτό δεν είναι υποστήριξη είναι μαζοχισμός!)

    Μόνο τον Αγρίλη ξέρατε
    (ο αγρίλης είναι ποιο κοντά και έχει θάλασσα και φυσική ομορφιά που τον κάνει ελκυστικό)
    και τώρα αρχισατε να μαθαίνετε και το Στόμιο, ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν τα καλοκαιρινά Φιλιατρά...
    (ομοίως με τον Αγρίλη)


    Εσύ που διακατέχεσαι από ''φιλισοφία'' άσε τους Φιλιατρινούς να ''αποκομίσουν την ανυπαρξία τους''(μας έβγαλες τα μάτια αδερφέ με το συντακτικό και τον συνδυασμό λέξεων)θεματοφύλακα της νομιμότητας...
    Και εμείς πάλι θα ερχόμαστε να αφήνουμε τα χρήματα μας στην όμορφη πόλη σας μην ανυσηχείς δεν σας ξεχνάμε...Βλέπεις ο φιλιατρινός δεν έχει ταμπού, δεν σνομπάρει κανέναν και τον ενδιαφέρει μόνο να περάσει καλά...
    Το ξέρουν καλά οι ιδιοκτήτες μαγαζιών και της Κυπαρισσίας και της Μαράθου...
    (φίλε έκανες το άσπρο μαύρο! Δηλαδή εσύ πας στην Κυπαρισσία και στο μάραθο από… αλληλεγγύη;;; μήπως πας γιατί απλά τα μέρη αυτά είναι ελκυστικά, περνάς καλά και σε τραβάει να πας;;; Έκανες την ανάγκη φιλότιμο – το χάλασες τελείως )

    Αυτή είναι η αλήθεια...
    (Αυτή είναι η αλήθεια)!
    Όπως είπες και ο φίλος πιο πάνω ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΛΛΟΥ
    ...όχι στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ...
    (Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΛΛΟΥ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς
    Κουτσογιάννης Ζαφείριος
    Λές:
    Μυριστήκατε χρήμα και προοπτική και αρχίσατε και μαζέυεστε...
    Απάντηση:
    Τι έγινε φοβάσαι μην χαθεί το μονοπώλιο της ΑΡΠΑΧΤΗΣ του καντινιέρη και ανησυχείς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και γιατι δεν μπορει να το κανει ο καντινιερης μονος του ρε παληκαρι?
    κουτσος η στραβος ειναι?
    Η του απαγορευεται?
    Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KANTINIERHS Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ:Κουτσογιάννης Ζαφείριος!!!!!
    Ακούστε λίγο φίλοι μου για να ξεκαθαρίσουμε δύο πραγματάκια...
    Ούτε που έχω μιλήσει ποτέ με τον ''καντινιέρη'' ή όπως αλλιώς τον λέτε!!!!!!!Αυτό καταλάβατε από μισή σελίδα σχόλιο ότι με ενδιαφέρει το ενδεχόμενο μη χάσει ο καντινιέρης?????
    Για αυτό σου λέω!!!!!Κάθήστε εκεί που κάθεστε...Αν θές να ανοίξεις διάλογο μαζί μου φίλε ''ΑΝΩΝΥΜΕ'' 2.37 επί παντώς επιστητού και κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα που μου απαντάς πρόταση την πρόταση ειμαι εδώ όποτε θές...ΕΠΩΝΥΜΑ και χωρίς υπεκφυγές αλήθειες που ΠΑΝΤΑ ενοχλούν!!!!!Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχω ζήσει σε τόσες πόλεις που τα ''έργα κίτς'' που εσύ χαρακτηρίζεις τα ξεχωρίζω πολύ ευκολότερα από πολλούς σας εσένα...Από αυτό και μόνο που λές με επιβεβαιώνεις στο ακέραιο έστω και αθελά σου...Σνομπάρετε όσο θέλετε κανείς δεν σας ζήτησε να κάψετε βενζίνη για 20 χιλιόμετρα...Την καίμε εμείς που δεν την κλαίμε!!!!!Φυσικά και πάω Μάραθο και Κυπαρισσία επειδή περνάω καλά....Αυτό είπα ακριβώς ότι ξέρουμε να περνάμε καλά...Μίλησα εγώ για αλληλεγγύη???Δικά σου λόγια...
    Τέλος παρακαλώ να λείψουν οι χαρακτηρισμοί περί μαζοχισμού γιατι μιλάω κόσμια και αν αποφασίσω να το αλλάξω αυτο δεν βγάζεις έυκολα άκρη πιστεψέ με...Έχω δεί και έχω κάνει μπάνιο σε τόσες παραλίες σε όλη την Ελλάδα και την μιση Μεσσόγειο o μαζοχιστής που δεν φαντάζεσαι και ναι μου αρέσει το Στόμιο...Που ''αρχίζω και στα χαλάω'' κιόλας...χαχαχαχαχα...Αφού σας είναι ''απωθητικό'' το Στόμιο τί χτυπιέστε τότε...ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ...Μπορείτε όπου θέλετε να πηγαίνετε ελέυθερα...Δεν θα μας λείψετε!!!!Αφήστε εμάς τους απωθητικούς και μαζοχιστές στην ησυχία μας...
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΟΥΝ...Τί να κάνουμε τώρα...
    Συγνώμη πρός όλους δεν συνηθίζω να μακρυγορώ και ευχαριστώ για το χρόνο σας...Δεν απαντώ εκ νέου...υπόσχομαι :-)
    Καλό απόγευμα σε όλους...

    ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς: Κουτσογιάννης Ζαφείριος

    1ον ‘Έχω την άποψη πως όπως και στην πρώτο σου μήνυμα, διαστρεβλώνεις πλήρως την αλήθεια, προσπαθώντας να προωθήσεις απόψεις τοπικιστικές και ξεπερασμένες, με αίολα επιχειρήματα, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα, η το γυρίζεις σε προσωπικό τόνο προσπαθώντας να ισχυροποιήσεις έτσι την άποψη σου.
    Δεν περιμένω να με καταλάβεις μου αρκεί που καταλαβαίνουν κάποιοι από αυτούς που μας διαβάζουν. Γι αυτούς άλλωστε γράφω.

    2ον Προσπάθησα με χιουμοριστικό τρόπο να καταδείξω σε αυτούς που μας διαβάζουν πως η μισές αλήθειες είναι πολλές φορές χειρότερες από ψέμα. Το εάν το κατάφερα ή όχι ας το κρίνουν άλλοι.
    Τίποτα προσωπικό, απόψεις αναπαρίστανται εδώ και όχι πρόσωπα.
    Επιλογή του καθ’ ενός είναι να γράφει επώνυμα ή όχι, γι αυτό είναι τα blog.

    3ον Για πες σε έναν άνεργο η σε έναν που η δουλειά του δεν πάει καλά να δώσει 10 ευρώ βενζίνη να έρθει να πιεί καφέ στα φιλιατρά και θα δεις τι θα σου πει.

    4ον Σχετικά με το εάν είναι η όχι τα ''έργα κίτς'' γκουγκλαρε λίγο και θα δεις τεκμηριωμένα τι γράφουν οι ειδικοί ιστοριογράφοι που έχουν αναφερθεί κατ επανάληψη στα έργα αυτά.

    5ον Και οι γύφτοι γυρίζουν όλοι την Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι κατανοούν ότι έργο τέχνης βλέπουν και αποκτούν κουλτούρα επειδή γυρίζουν (πάλι τίποτα προσωπικό ούτε κάνω παραλληλισμό με εσένα).

    6ον Ναι μίλησες εμμέσως για αλληλεγγύη κάνοντας παράπονα ότι :

    « Δεν πάτησε ποτέ ούτε ένας Κυπαρισσιώτης να πιεί έναν καφέ στα Φιλιατρά να υποστηρίξει τον ενιαίο Δήμο και την ''συλλογική προσπάθεια'' για την τουριστική προβολή του δήμου».

    Και λίγο κριτική:

    Παρατηρώ ότι αρπάζεσαι πολύ εύκολα και μιλάς πολύ για τον εαυτό σου χωρίς να σε ρωτήσει κανένας

    π.χ.

    «Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχω ζήσει σε τόσες πόλεις»…

    ή

    «Έχω δεί και έχω κάνει μπάνιο σε τόσες παραλίες σε όλη την Ελλάδα και την μιση Μεσσόγειο».

    Μήπως τελικά προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για κάτι;

    Γιατί τους άλλους με τα επιχειρήματα που γράφεις δεν τους πείθεις – έμενα πάντως σίγουρα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.