Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τα "Αδιακρίτως" του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Χτύπησε ο... «δαίμονας» για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!

Χτύπησε ο... «δαίμονας» στο χθεσινό ρεπορτάζ για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την έκανε την κουτσουκέλα του! «Κατηγορηματικά αντίθετοι σε ενδεχόμενη συγχώνευση ή ενοποίηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι οι εργαζόμενοι του δεύτερου, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο, ουσιαστικά και πρακτικά, σημαίνει κατάργηση», αναφερόταν στο χθεσινό φύλλο.

Το ορθό είναι πως κατηγορηματικά αντίθετοι δεν ..........

είναι οι εργαζόμενοι του δεύτερου, αλλά του πρώτου νοσοκομείου (που αναφέρεται), δηλαδή της Κυπαρισσίας. Αναγκαία η διευκρίνιση και επεξήγηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!

Θα πληρωθούν αύριο οι συμβασιούχοι;

27 έχει αύριο ο μήνας και οι 91 απολυμένοι και απλήρωτοι (εδώ και ένα χρόνο) συμβασιούχοι του Δήμου Τριφυλίας περιμένουν πώς και πώς να ξημερώσει, για να πάνε στην τράπεζα να δουν αν, όντως, μπήκαν τα οφειλόμενα των δεδουλευμένων τους δύο μηνών (Μαΐου και Ιουνίου 2011), όπως τους έχει υποσχεθεί ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας και εγγράφως έχει δεσμευθεί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Σαμπαζιώτης.

Αναμονή για την αυριανή μέρα, όπως και για τις 10 Αυγούστου, για τους 44 από τους 91 συμβασιούχους που έχει τελεσιδικήσει υπέρ τους η υπόθεση!

Για να δούμε. Λέτε η πίεση, οι διαμαρτυρίες, οι φωνές, τα δημοσιεύματα να φέρουν αποτελέσματα για τους ανθρώπους; Μακάρι!


Οι… «φελλοί»!

Έχω ξαναγράψει το (ρητορικό) ερώτημα που με προβληματίζει έντονα, για το εάν οι φελλοί επιπλέουν μόνο στη θάλασσα ή, τελικά, και στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση. Δε θα σας κουράσω επαναλαμβάνοντάς το για να δώσετε εσείς την απάντηση. Απλά θα σημειώσω πως, όπως βλέπω, κοιτάζοντας γύρω μου, διαπιστώνω ότι «φελλοί» υπάρχουν, δυστυχώς και στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση!

Με συνεπήρε και με σήκωσε!

Είχα μια συζήτηση χθες το μεσημέρι για το τριήμερο που πέρασε. Ήταν, πράγματι, γεμάτο! Από δουλειά, τρέξιμο, άγχος, έννοιες, αγωνίες, κούραση, εκνευρισμό, αλλά και νέες γνωριμίες, επαφές, αλλεπάλληλες επικοινωνίες, οικειότητες… Ε, μετά από όλα αυτά, με συνεπήρε και με σήκωσε! Για να μαζευόμαστε, είπα και ελάλησα!

Χρόνια πολλά!

Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά και γιορτάζει την Αγία Οσιομάρτυρα Παρασκευή την Αθληφόρο! Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να ευχηθώ χρόνια πολλά και δημιουργικά, με ευτυχία και επιτυχίες, στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Βιβή Παντελάκη!

Ηλίας Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.