Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ικανοποίηση για Ανδριόπουλο στους φιλάθλους της Εράνης [ Ηχητική Δήλωση ]

Αίσθηση έκανε η χθεσινή μας αποκλειστική είδηση ότι ο νέος προπονητής της ομάδας που θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου την νέα χρονιά είναι ο Θοδωρής Ανδριόπουλος.
Το όνομα του νέου προπονητή δημιούργησε ευχάριστη διάθεση στους φίλους της Εράνης αφού ο Θοδωρής είναι ένα πρόσωπο γνωστό στον κόσμο και γνωρίζουν την εμπειρία του στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό η νέα διοίκηση της ομάδας το ξέρει καλά και οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές και η συμφωνία που επήλθε στο οικονομικό κομμάτι της ήταν αρκετά για να δώσουν οι δυο πλευρές τα χέρια για την συνεργασία.

Όπως γράψαμε στην χθεσινή μας αποκλειστική δημοσίευση (Κλίκ) η ........

νέα διοίκηση της Εράνης όπου εξελέγη από τις πρόσφατες εκλογές έδειξε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της και θα παλέψουν για ότι καλύτερο μπορούν να πετύχουν την νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής όπου θα της εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και μετά ότι καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί για την ομάδα.
Φυσικά εδώ απαιτείται και η βοήθεια του κόσμου. Γι αυτό και από την ομάδα έχουν εκδοθεί κάρτες διαρκείας οι οποίες κοστίζουν 50 ευρώ.

Στο μεταγραφικό πεδίο

Στα μεταγραφικά της ομάδας, παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Βαγγέλης Κουτσουρές αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News η διοίκηση της ομάδας του πρότεινε διπλό ρόλο (παίκτη - προπονητή) πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή από τον παίκτη.
Ως προς του υπόλοιπους, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ένας γύρος επαφών και συζητήσεων με παίκτες που λήγει φέτος η συνεργασία τους και θα διερευνήσουν το κατά πόσο θέλουν ή όχι να συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα.

Ο Νέος προπονητής της Εράνης κ. Θοδωρής Ανδριόπουλος μίλησε σε συνεργάτη αποκλειστικά για το Φιλιατρά News σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής της ομάδας και τους στόχους που θέτουν διοίκηση και προπονητής.



2 σχόλια:

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΕΣΙΝΟ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρα από Φιλιατρά7 Ιουλίου 2012 στις 10:59 π.μ.

    Όπως πάντα βλέπω ότι οι πληροφορίες που παίρνουμε από εδώ είναι πάντα έγκυρες. Μπράβο σας για το επίπεδο ενημέρωσης που μας δίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.