Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Προσπαθούν να στρέψουν την κοινωνία κατά των Πολυτέκνων

ΜΟΝΟ εμπάθεια μπορεί να περιέχει μίσος κατά των πολύτεκνων οικογενειών και των υπολοίπων ευπαθών ομάδων της Ελληνικής κοινωνίας, τέτοιου είδους άρθρα. Η αναφορά μας σε άρθρο που είδε την δημοσιότητα στην εφ. Βραδυνή 06/Ιουλ/2012. ΣΗΜΕΡΑ κάποιοι ανακάλυψαν όσα επί εδώ και ενα χρόνο οι πολύτεκνοι κραυγάζουν για νομοθετήματα εκτρώματα.

Όχι μόνο τα ανακάλυψαν σήμερα, αλλά επαίρονται κιόλας για το... "Μέγα σκάνδαλο" που "ξεσκέπασαν". Είναι "απορίας άξιον" όμως το γιατί; Όχι το γιατί το "ανακάλυψαν" τώρα, αλλά γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη στιγμή, όπως επίσης και το ήφος του δημοσιεύματος, (λες και οι πολύτεκνοι επέβαλαν και νομοθετήθηκε αυτό το έκτρωμα) που διαβάλλει ό,τι πιό υγειές έχει μιά κοινωνία - ειδικά η Ελληνική κοινωνία - την πολύτεκνη οικογένεια.

Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία για ανάλογες περιπτώσεις. Για ...........

περιπτώσεις που "θάφτηκαν" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με την επί δεκαετίες κατασπατάληση του εθνικού πλούτου. Τον πλούτο όμως, που προέρχεται από τα παιδιά για το μέλλον αυτού του τόπου, προσπαθούν να τον διαβάλουν με τον χειρότερο τρόπο. Παρουσιάζονται στο δημοσίευμα - εμβόλημα - περιστατικά, που πιθανόν να είναι αξιόποινα, ώστε να "στηριχθεί λογικά" η επιχειρηματολογία του άρθρου, ενώ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το άρθρο αποφεύγει να αναφερθεί στην νομική και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ προστασία των πολυτέκνων. Λέμε συνειδητά, γιατί δεν νοείται δημοσιογράφος σε έγκριτη και σοβαρή εφημερίδα δεν γνωρίζει. Κι άν δεν γνώριζε θα μπορούσε να ρωτήσει και να μάθει.

Βεβαίως δόθηκε τεκμηριωμένη απάντηση από την Α.Σ.Π.Ε. (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας) αλλά η αγανάκτηση δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Η οργή για τη σπίλωση των πολύτεκνων οικογενειών έχει υπερβεί τα όρια. Το 'χουμε ξαναπεί: εκτός από το νόμιμο, υπάρχει και το ήθικο, και τα ηθικά όρια κάποιοι τα έχουν ξεπεράσει αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.