Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, αποτελουμένη απο τους: Ιωάννα Μαραβελή, Μπάμπη Καλογερόπουλο, Τάκη Πολίτη και Γιάννη Καλογερόπουλο, επισκέφθηκε το Κέντρο Φυσικής Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών, το οποίο φιλοξενεί 30 άτομα. Το κέντρο υπάγεται διοικητικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και το οποίο είναι υπεύθυνο για τις προμήθειες του χώρου.

Κατά την επίσκεψη ενημερώθηκαν από το............

προσωπικό για την έλλειψη σε φάρμακα, σε πάνες και υποσέντονα αλλά και ελλείψεις στην τροφοδοσία λόγω της μη εξόφλησης των προμηθευτών. Η παραγγελία των φαρμάκων έχει ανασταλεί εδώ και 10 ημέρες.
Παράλληλα πληροφορήθηκαν την απουσία ψυχιάτρου σχεδόν 2 χρόνια , και οι όποιες ψυχιατρικές συμβουλές δίνονται μέσω τηλεφώνου, αφού πρώτα οι νοσηλεύτριες περιγράψουν την κατάσταση του ασθενούς.

Ελλείψεις φυσικά εντοπίζονται και στο προσωπικό. Εργάζονται 7 νοσηλεύτριες και σε κάθε βραδινή βάρδια ορίζεται κάποιος υπάλληλος, ο οποίος ενώ δεν δουλεύει νύχτα, βρίσκεται σε ετοιμότητα για να πάει στο κέντρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης δεν υπάρχει νυχτοφύλακας και η κάμερα που υπήρχε για να ελέγχει την είσοδο στο χώρο, όταν χάλασε, δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.
Ποιός θα μας απάντηση για την απαράδεχτη κατάσταση, αναρωτήθηκαν; Ο Περιφερειάρχης ή το Νοσοκομείο Καλαμάτας;

Dimiitris Giannopoulos
ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. Με απόφαση Τατούλη 30.000 ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων


Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη εγκρίθηκε η ανάληψη πίστωσης 30.000 ευρώ από το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών για κάλυψη ανεξόφλητων υποχρεώσεων.
Το ποσό των 30.000 ευρώ προέρχεται από πιστώσεις του προϊόντος του Κρατικού Λαχείου έτους 2009.
Με την απόφαση του περιφερειάρχη εγκρίνεται η ανάληψη 30.000 σε βάρος της πίστωσης που έχει κατατεθεί με την αριθμ. 6 σχετική και έχει μεταβιβαστεί στο Υποκατάστημα της ΕΤΕ-382 Κυπαρισσίας, με σκοπό την πληρωμή του ανωτέρω ποσού στο ΚΑΦΚΑ (Φιλιατρών) Μεσσηνίας για κάλυψη ανεξόφλητων υποχρεώσεων.

Θάρρος ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Από το Φιλικό μας kopanakinews

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΑ ,ΤΟ ΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΕΣΟΔΑ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΦΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ερωτηση στον τιτλο της αναρτησης ειναι τουλαχιστον απαραδεκτη ,αφου απαντηση δινεται απο το ιδιο το κειμενο παρακατω (με σκοπό την πληρωμή του ανωτέρω ποσού στο ΚΑΦΚΑ (Φιλιατρών) Μεσσηνίας για κάλυψη ανεξόφλητων υποχρεώσεων),οποτε το αν τελειωσαν τα λεφτα δεν χρειαζοταν !!
    υπαχει αραγε καποιος που νοιωθει περηφανος για την ποιοτητα υπηρεσιων που παρεχουμε ως κοινωνια στους συγκεκριμενους συνανθρωπους μας ;και μην ξεχναμαι οτι το ιδρυμα αυτο βρισκεται λιγα μετρα απο τα σπιτια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.